Durván kilengett a hazai cégvezetők fejében lévő korrupciós szenzor. A magyarországi válaszadók több mint kétharmada széles körűnek látja a vesztegetési és egyéb korrupciós ügyeket a hazai üzleti életben. Az így vélekedők részaránya több mint kétszerese a fejlett piacokon mért szintnek, de régiós szinten is jelentősen kilógunk, hiszen ez az arány 10 százalékkal meghaladja a régiós átlagot – derül ki az EY (korábbi nevén Ernst&Young) cégvezetőket kérdező felméréséből.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ezek szerint nem osztoznak Polt örömében, miszerint a bűnesetek száma csökkent, csak a korrupció nőtt.
Toby
Ááááá...nincs itt semmilyen krtecció, korpucciau, korpació...vagy mi a franc, hisz ki sem lehet mondani és továbbra sincs meg a tolmácsnévsor !
( Áldott emlékű A. Goodfriend, Allah növessze hosszúra szakállát, arany betűkkel kellene írni a nevét...Wydda-Nawot meg kib***ni, mint macskát kakilni !)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.