Az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker Rigában pénteken úgy köszöntette Orbán Viktort, hogy Salut, dictateur! Ezt állítja az AFP a hírügynökség egy fotósára hivatkozva.

Az Euronews azt írta, az újságírók nem hallották, hogy mi volt a magyar kormányfő válasza, azt viszont látták, hogy Orbán mosolyát megőrizve rázott kezet az EB elnökével.

Hello, diktátor! – mondta Juncker Orbánnak

Juncker már januárban is megviccelte Orbánt, amikor a magyar kormányfő Brüsszelben látogatta meg az Európai Bizottság luxemburgi elnökét. A fotósok előtti kézfogás után nem engedte el a kezét, hanem mint egy kisgyereket kivezette a teremből.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

iskolakerülő
Ezért nem látható a csoport képen.Nem akarták, hogy ott legyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: hát persze hogy persze... te nem értesz de meg vagy győződve hogy én nem értelek...biztos nincs semmi bajod ?
rugacs
@Sziszifusz: Az hogy időközben az egyik megerősödik, miközben a másik gyengül nem jelent semmit. Mindig az számít, hogy választáskor hogy áll a helyzet. Ráadásul a jobbikot még többen utálják, mint a Fideszt. Arról nem is beszélve, hogy az számít leginkább, hogy melyik pártnak van nagyobb támogatottsága, nem az, hogy százalékosan köztes időben ki hogy áll. A balosok soha a b...s életben nem fognak a jobbikra szavazni, mert tudják, nekik az még rosszabb lenne. De a balosok sem tudnak úgy összefogni, hogy egy mindenkiért, mindenki egyért, mert ők is utálják egymást. Őket meg utálja a jobbik és a Fidesz is...meg a pártatlanok is a múltbeli tetteikért.
lajospapa
Ez sem nem saller sem nem koki, ez valami más. Az ilyet szeretetből szokták adni.
evacica
Már az EU ban is tudják, hogy ki is Orbán! Rajtunk röhög mindenki, hogy ez kell a magyar népnek. Szomorú, Nem tudom mikor ébred fel ez a szerencsétlen birka nép.
mate03
@Csizmás Kond!: Mit mondjak!? Elég furcsa ízlésed van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.