A fasza kommunikációs keretszerződések, egyedi megbízások tengeréből, az Andrássy útról nem látszik a magyar valóság. Több magyar régió is bekerült az EU 20 legszegényebb régióját összesítő listába. A világverő, az élet számos területén nagyhatalom Magyarországon a szegénység kérdése marginális probléma. Mindent elsöpör a sikervihar, egyre komolyabb gondot okoz mondjuk egy Szijjártó-interjú végig olvasása, mert szinte már pofátlanul sikeresek vagyunk. Egyre cikibb, hogy minden sikert Magyarország söpör be, így még fájdalmasabb a hanyatló Nyugat vergődésének látványa.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"Bizony mondom néktek..." a többit ismeritek, küldjétek el e-mailben a fidesz.hu-ra, vagy a kereszténymiaf@szomrata soha se nem volt szegénysé[email protected] - hadd röhögjenek pünkösdkor !
Csak ennyire képesek ezek a karitatív "őrangyalok" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.