A Párbeszéd Magyarországért (PM) szerint a magyar nemzeti parkokat ki kell szabadítani a Fidesz jövőfelélő politikájának szorításából.

Szabó Rebeka, az ellenzéki párt elnökségi tagja vasárnap, az európai nemzeti parkok napján az MTI-hez eljuttatott közleményében arra hívta fel a figyelmet, hogy a természeti örökség nem lehet a politikai zsákmányszerzés martaléka.

A PM-es politikus szerint a jövőfelélő politika ellen már a Fidesz lelkiismeretes kisebbsége is lázadozni próbál.

Szabó Rebeka értékelése szerint Magyarország az Orbán-kormány alatt a természetvédelemben legrosszabbul teljesítő európai állammá vált, ahol az értékőrzés helyett csupán a pusztítás fékezésére van reális esély. 2010 óta kevesebb mint a felére csökkent a tíz magyarországi nemzeti park pénzügyi támogatása – mutatott rá.

Az első európai nemzeti parkok 1909. május 24-én alakultak meg, méghozzá egyszerre kilenc Svédországban – emlékeztetett a PM közleménye.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
én csakaszondom hogy a lelkiismeret-a becsület,gerincesség,tisztesség etc.- és a fideszes kitétel erősen ütik egymást.már az is gusztustalan ha egy lapon vannak említve nemhogy egy kontextusban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakaósbögre
én csakaszondom hogy a lelkiismeret-a becsület,gerincesség,tisztesség etc.- és a fideszes kitétel erősen ütik egymást.már az is gusztustalan ha egy lapon vannak említve nemhogy egy kontextusban.
Toby
Kit érdekel holmi nemzeti park, az a lényeg., hogy orbán győző zavartalanul tőzegkitermelhet természetvédelmi területen - egyedüliként ! Remélem a helyiek már felvásárolták az összes vadászpuskát Nagykanizsán !
oszt' jó napot !
justhpeter
"már a Fidesz lelkiismeretes kisebbsége is lázadozni próbál"
De jó hír ! De komolyan. Melyik az a lelkiismeretes kisebbség, amelyik a parlamentbe jutás előtt Felcsúton nyalakodott Orbánnal ? Mert ezekben lelkiismeretet keresni naplopó tevékenység. Az a kisebbség, aki meg messze van a parlamenttől meg nem rúg labdába.
A fideSS hívek többsége olyan sötét mint a belsőzsebem, a fideSS értelmiség meg kussol. Gerinccel rendelkező jobboldaliak kollektíven át lettek lökve a partvonalon túlra.
Desischado
Lelkiismeretes fideszesek? Ugye, ez vicc akart lenni? Akinek valóban volt lelkiismerete, az ezer éve kiszállt a fideszből! Pl. Ángyán József, Hadházy Ákos!
mate03
@Desischado: Helyettem is írtál! Köszönöm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.