Sokkal nagyobb problémának tartják a kivándorlást az emberek, mint a bevándorlást a Vasárnapi Hírek és a Publicus közvélemény-kutató közös kutatása szerint. A Tárki felmérése szerint soha nem látott módon gyorsult fel a kivándorlás, az pedig kifejezetten 1956-ot idézi, hogy az emberek harmada politikai okokból hagyja el hazánkat - írta Molnár Csaba, a DK politikusa közleményében.

A párt úgy látja, a jövő generáció szintén menekülést fontolgat, hiszen a diákok 60%-a nem biztos abban, hogy Magyarországon szeretne továbbtanulni.

Nem talált célba a kormányzati gumicsont: a külföldre távozó barátok és a szétszakadt magyar családok ezrei sokkal inkább zavarnak minket, mint a miniszterelnöki uszítás középpontjában álló pár száz koszovói gyermek és háború elől menekülő – majd továbbálló – család. Orbán Viktor és a teljes állami propagandagépezet tudatos hisztériakeltése sem tudja már elfedni a szomorú tényt: a reménytelenségben tartott milliókat csak a lehetőségeik korlátozzák az elmenekülésben

- fejtették ki.

A Demokratikus Koalíció szerint a statisztikák egyértelmű bizonyítékai az Orbán-kormány kudarcának: uszítással nem lehet elfedni egy jogállamot tipró korrupt hatalom önkényes és cinikus országfosztását, a demokrácia leépítését, milliók mélyszegénységben tartását – zárták közleményüket.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

paolo006
kim dzsong viktort és gátlástalan tolvaj hazug seggnyaló bandáját kellene elzavarniuk kivándorlás helyett , mindenki jobban járna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
@justhpeter: Igen, a kormány azért tehet meg mindent, mert az ellenzék lapul, mint szar a fűben.
kukac50
Orbán a foglalkoztatottak körébe számolja azt az 500 ezer külföldön dolgozó megélhetési kivándorlót aki nem fizet adót járulékot Magyarországon.
Ez a statisztikát javítja,de az adó és a járulék beszedés meg cáfolja ,amikor emelik az adót vagy a terheket,vagy új adót kérnek,meg a szegények juttatásából elvesznek,rokkantakat fele juttatásra vissza vesznek.
Desischado
@Bercifiu: Igazad van, de annyit hozzáfűznék, hogy a jónép is hibás benne, mert tűrjük ezt a hazug, rablóbandát! De meddig még?!
kkalman
@Desischado: Addig tűrjük ezt a hazug, rabló bandát, amíg a tűrő nép soraiból ki nem emelkedik egy valaki, aki tudja a népet irányítani. Vagy a következő választásig.
Desischado
@kkalman: De mikor jön már ez a valaki???
kkalman
@Desischado: Én is ezt szeretném tudni. De amíg széthúzás van ebben az országban, addig szívás is van, az egészen biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.