Megint hosszúak a várólisták az egészségbiztosító adatai alapján. Egy térprotézisre átlagosan 710 napot kell várni, de van olyan beteg az egri kórházban, akinek csak 2021 novemberére jutott időpont – derült ki az RTL Klub híradójából.

A csípőprotézisnél sem sokkal jobb a helyzet: ott átlagosan 457 napig tart a műtőasztalra kerülni, de a kórházak közt nagy az eltérés. Hasonló sors vár azokra is, akiknek gerinc – vagy szürkehályog-műtétre van szükségük.

Az orvosi kamara elnöke szerint kevés az orvos, ők is nagyon túlterheltek. Az egészségügyi államtitkárság úgy reagált, idén 5 milliárd forint jut arra, hogy a kórházak várólistája rövidüljön.

Ha Önnek vagy ismerősének van hasonló története az egészségügyről és szívesen megosztaná másokkal, írja meg nekünk. Levelét várjuk a [email protected] címre.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
No, akkor, ha ki akar Qrni a kormánnyal egészségügyi vonalon, kivárja a sorát.
(Ha ugyanis elhalálozik, az tiszta haszon, tehát kerülendő!)
Esetleg elmegy az ingyenélők kórházába/klinikájára és az első soron kívülit tökön rúgja.
Attól ugyan előrébb nem jut a várólistán, de lelkileg jót tesz neki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@szandokan: Buták vagytok mindahányan.
Nem értitek, amiket olvastok.
Soha életemben nem írtam, hogy nyugdíjas lennék, sem azt, hogy üzletasszony, soha nem írtam azt sem, hogy pedagógus lennék (istent ments!), a foglalkozásom sem cigányvédő, csak rühellem a rasszistákat.
Te biztosan nem vettél részt felsőoktatásban, hisz akkor tudnád, hogy nem mindenki pedagógus, aki tanítani szokott.
Baromi alacsony szinten vagytok, veled az élen. Pletykáltok, aztán azt hiszitek, hogy amit kiagyaltok, az az igazság. :)))
Nyugodj meg, én is megbeszélek privátban másokkal sok mindent, te is voltál már téma. :)))
szandokan
@Anna Mária: Alacsony szinten itt te vagy, de bizonyítsd be az ellenkezőjét. Fussunk egyszer össze, és akkor tisztázhatjuk ezt a lassan már gyilkos ellenségeskedést.
Anna Mária
@szandokan: Figyi, én elhiszem, hogy te nagyon magányos vagy, nem kedvelnek az emberek, mert állandóan dicsekszel és igyekszel mindenki fölé helyezni magadat - de nehogy már nekem kelljen a bajodon segíteni. Nem vagyok pszichiáter, bocs.
Ja, és nincs is igényem rá, hogy neked bármit is bizonygassak.
szandokan
@Anna Mária: Gondoltam, mivel minden bizonnyal rosszul festenél a trabantoddal a Lexusom mellett, és a végén még erősen lebőgnél, hogy mindaz amit itt híresztelsz magadról, nem igaz. Még azt sem veszed észre, hogy te tartod magadat itt okosabbnak mindenkinél, és bizony te vagy magányos, akinek reggeltől reggelig az élete a propi. Szánlak már lassan, nem gyűlöllek.
Anna Mária
@szandokan: Nyugi, megint nem talált. Nincs fantáziád, még a legegyszerűbb dolgra sem vagy képes ráhibázni, hogy vajon valaki miért lehet egész nap internetközelben! :)))
Igazad van, nagyon szarul festenék a Lexusod mellett a Trabantommal, tényleg ez tart vissza a veled való találkozástól. Pedig még talán Lázár Janit is láthatnám, talán éppen akkor ugrana be hozzád pár döglött fácánnal! :)))
Istenem, ennyire hülye ember nem is lehet! :DDD
szandokan
@Anna Mária: Mint te? Olyan valóban ritkán van, de mint azt az élő példa is mutatja, létezik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.