Tiborcz István eladta közbeszerzésben érintett cégeit, mert nem tetszett neki, hogy miután bezsebelte az adófizetők milliárdjait, a sajtó támadta érte őt és családját. Most a NOL.hu kiderítette: az eladás előtt még azért nagyot kaszált rajtuk.

A lap a cégbíróságra leadott dokumentumokból arra jutott: a közbeszerzéseket sorra nyerő társaság a 2014-es teljesítménye után a 490 milliós profitból 470 millió forint osztalékot fizetett tulajdonosainak, Tiborcz István és a volt MKB-vezér fia, Erdei Bálint vállalkozásainak.

Az újság azt is hangsúlyozta, a számok arról árulkodnak, hogy tavalyi 3,5 milliárdos forgalomból 2,9 milliárdot állami és önkormányzati megrendelések tettek ki.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Amikor felröppent a hír, hogy a vej eladta a cégét, akkor rátaláltam erre a márc. 31-én vásárolt cégre. Amit most közbeszerzésből nyert, az vicc. Ez a cég már korábban is "tudhatott" valamit. Az árbevétele a következőképpen alakult 2012-14 között: 4 M, 40 M, 535 M. Tetszik érteni? Több mint 13-szorosára egyetlen év alatt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
@Manhattan: Kell a suska Récsölnek a tanulmányaira. Még egy kis fát is be kell szerezni télire.
Törölt felhasználó
Nem úgy van az, hogy a diktátór lányát egy paraszt gyerek vegye el, aki amúgy sem volt szegény család sarja..abból embert kell faragni, aki illő a királylányhoz, nincs választás..:)
Fasza lehet az Orbán családban alkudozni apuval, hogy jó járhatnak, de akkor a lányának és férjének meg kell felelni apu protokljainak.
Bedécs LÁszló
@mate03: a második szólam ,meg a szegény viktorka panaszai lesz!!
bakurasz
Elkezdődött a kihátrálás. Az "okosabbja" még időben kiszáll, fogja a magyarok pénzét és lelép! Soha nem fog büntetést kapni!
kamazuka
Ezek a gyerekek csak aratnak,de a vetőmagot milyen földbe tették?
A magyarföldből még lehet kihúzni!
Multik megtollasodtak rajtunk,még a maradék is húz egyet kettőt,azután vége.

Lakitelek áldozatai vagyunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.