A fotó péntek este készült és a Blikk forrása szerint egyáltalán nem egyedi a látvány. A budapesti toxikológiákon és a sürgősségi osztályokon szinte állandóan egymást „tapossák" a mentőegységek, hogy végre betolhassák a kórházba a beteget.

"Sokszor a kórházaknak sincsen elég kapacitásuk: nincs elég orvos és ápoló, aki át tudná venni tőlünk a beteget. Nagyon értékes perceket veszítünk minden egyes ilyen sorban állással" – mondta a lapnak egy mentős forrás.

Így állnak sorba a mentők, hogy átadják a betegeket

Forrás: Facebook

Addig ugyanis, amíg nem adják át a beteget és nincs róla papír, nem is riaszthatják máshova. Persze azoknak az orvosoknak sincs könnyű dolguk, akiknek egyszerre több beteget is el kell látniuk és ha hibáznak, rajtuk csattan az ostor – vázolta a helyzetet korábban a lapnak egy bennfentes. 

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Mégsem invesztál a kormány egy büdös petákot sem az egészségügybe...de nyilván az a cél, hogy minél több beteg elpatkoljon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Vajon O.V elvtárs tudja-e, hogy egy stadion árából
hány sürgösségi, ill. toxikológus orvost és ápolót
tudna kifizetni ( tisztességesen ) ???
justhpeter
Enyhe kifejezése annak a rombolásnak, ami az egészségügyben folyik.
Hofipisti
Ez a takarékos állam! A több mint 150 államtitkár, ki tudja hány miniszterelnöki- és miniszteri megbízott, s számtalan egyéb "nyalonc" semmittevő elláthatósága érdekében álljon bizony sorba a haldokló. Dupla megtakarítás: alacsony egészségügyi létszám, s még a nyugdíjintézet is reménykedhet, hogy csökken a kötelezettsége.
Magyarország jobban teljesít!
Desischado
Ugyan kérem, mi a baj? A stadionok meg a ingyenélő here bandatagok milliós fizetése fontosabb, mint az ellátandó betegek! a fidesz fanok ilyenkor hol vannak?
kata53
@volvós: Már honnan tudná! Ha mondanák neki sem fogná fel! Ilyesmivel ő nem törődik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.