A kormány bejelentette vasárnap: mostantól interneten is kitölthető a bevándorlókról szóló nemzeti konzultáció, illetve a következő napokban egy, a konzultáció témakörével kapcsolatos tájékoztató kampány is elindul. Az Index egy olvasója már el is küldte a lapnak a készülő óriásplakátok tervét, amin az a felirat fog szerepelni: "Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját". Az internet pedig már válaszolt is erre.

Köztudott, hogy Orbán Viktor elképesztően imádja a futballt, ahogy az is, hogy a kedvenc csapata a Videoton. Ezért különösen fájhat neki a Hírcsárda fricskája:

Nagyot rúg Orbánba a válasz a készülő kormánypropagandára

A képen ugyanis az áthúzott játékosok a Videoton nem magyar származású játékosai, akik a kormány logikája szerint "gazdasági bevándorlóknak" számítanak és csak foglalják a helyet a magyar munkavállalók elől.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Orbánnak ez a szánalmas vergődése csak azt bizonyítja, hogy irgalmatlan mértékben távolodik a világ valós helyzetétől, a körülötte lihegő nyaloncoknak sem ismerete, sem bátorsága nincs ahhoz, hogy helyretegyék. A normál magyar ember már régen túllépett a fideSS-kdnp primitív demagógiáján. Ez mentálisan pozitív, a jövő szempontból pedig negatív, mert a tömeg passzívitásában jelenik meg. Sajnos az nem lehet a jövő, ha sz@runk rá. A változásban azonban nem segít a jelen lévő politikai pártok hozzáállása, hatni képes civil szervezet nincs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
Döbbenetes!A megalapozatlan,vád hármat öl!1.Aki kitalálta,2 akiről szól,és 3.aki elhiszi.!
Jozefina
Kíváncsi lennék ov családfájára!!! Vajon a gyökerei hol erednek??? Szerintem ő sem 100-as!!!
nemjoezigy
Eccerű!: nem fogja fel, nem érti, hogy mit mond!
Bercifiu
@Jozefina: A soron, számozott házakba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.