Az Együtt felszólítja a kormányt, hogy ne helyezzen ki "gyűlöletkeltő" óriásplakátokat, ha pedig mégis kikerülnek, a párt mozgalmat szervez a leszaggatásukra – tájékoztatta Hajdu Nóra, az Együtt elnökségi tagja kedden az MTI-t.

A külügyi szakpolitikus közleményében azt írta, az Index információi szerint a kormányzati óriásplakátkampány több száz helyen hirdeti hamarosan: "Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját!". A lap médiavásárló cégektől úgy értesült, hogy a kormány a határ mentén élő magyarok megdolgozására írt ki kommunikációs tendert, így a gyűlöletkampány elsősorban őket célozhatja majd – fogalmazott Hajdu Nóra. A kormány célja a plakátokkal az, hogy a magyar polgárok között feszültséget keltsen – fogalmazott.

Az Együtt felszólítja a kormányt, hogy adjon választ: valóban ez az idegengyűlölő szlogent készül-e több száz példányban kitenni Magyarország közterületein? Hozzátette: ha ez a kormányzat terve, akkor felszólítják, tegyen le róla és mondja le a nyomdai megrendelést, ha pedig már elkészültek, zúzassa be a plakátokat.

"Ha ezek az óriásplakátok kikerülnek, az Együtt mozgalmat szervez azok szervezett leszaggatására, mert nem hagyhatjuk, hogy ilyenekkel szennyezzék közterületeinket és közéletünket" – fogalmazott közleményében a politikus.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

paolo006
Erre van lóvé! A fogyatékos plakátjaikra. Ezeknek semmi sem drága ha az aljas propagandájukról van szó! A fejét kellene leszaggatni az összesnek! Súlyos elmebeteg ez mind!
justhpeter
A magyar "politikai elit" csak a saját szintjén álló plakátokat képes kiadni. Mivel a kultúra, a műveltség, az intelligencia hiányában másfajta propagandára nem képesek, rendszeresen torszülött gondolatok kerülnek plakátokra.
Szégyen.
papa.49
@justhpeter: Tedd hozzá még az ötleteket is lopják, hiába a ,,kupecvér,, kiütközik!!!
laszlobihari
Sajnos már kivan fizetve, ez csak a csókosnak jó, nekünk nem mert tudtunkon kívül fizettünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.