Eljött hát ez a nap is, a magyar kormány falragaszokban, nyíltan vallja meg idegengyűlöletét, készülődnek a menekültellenes rohamcsapatok, zöld utat és állami támogatást kap a xenofóbia. Aztán, ha a hazaffyak nekiállnak élethalálharcot vívni a Sárga vagy Fekete, vagy milyen Veszedelemmel, mely a keresztény Európát, de főleg az ő mindennapi kannás borukat fenyegeti, egyszer csak azt fogják észrevenni, hogy piszkosul be vannak csapva.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Csaknem 400 millió forintot különített el a kormány a "nemzeti konzultációhoz" kapcsolódó „tájékoztató kampányra"
Majdnem négyszer annyit költenek rá, mint amennyit a külföldön dolgozó magyar fiatalok hazacsábítását célzó, Gyere haza, fiatal! programra.
Utóbbi százmilliós kerete sem több egyébként annál, mint amennyibe másfél szék kialakítása került a felcsúti stadionban.

www.origo.hu/itthon/20150603-381-millio-idegengyulolo-kampany-nemzeti-konzultacio-bevandorlas.html
Anna Mária
"Hogy akkor most ebből mi lesz? Baj, méghozzá sokkal nagyobb, mint az eddigi volt. Nézetem szerint igenis várhatóak lesznek „spontán” idegenellenes fellépések, akár csoportok által elkövetve, és a magyar átlagpolgár nem szokott különbséget tenni a menekült, a migráns, a bevándorló és az egyszerűen külföldi születésű magyar állampolgár között – minden külföldit fognak támadni, ideértve a turistákat is."
nyanya001
europmed.hu/dr-gamal-eldin-mohamed/
Most el akar menni, mert fél !
Pedig egy kiváló sebészorvos !
Mocskos Fidesz !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.