Mit csinál az egyszerű magyar ember, amikor azt hallja a kormánytól, hogy a hozzánk érkező külföldiek veszélyeztetik például a munkáját? Tudatja a világgal, mit is gondol.

Persze nem kell műalkotásra, cikkre, vagy bármi egyébre gondolni, hiszen hősünknek elég egyetlen alkoholos filc, meg némi szabad terület, ahova firkálhat.

Mit ad Isten, most éppen a Csepeli HÉV volt a megfelelő hely a kinyilatkoztatásra. Össze is szedte minden bátorságát, előkapta fegyverét és odapörkölt. 

"KIFELÉ A BEVÁNDORLÓ SZEMÉTTEL"

Majd valószínűleg büszkén leszállt, hazafelé a legközelebbi kocsmában bevert egy pofa sört, eldicsekedett napi hőstettével és azzal a tudattal hajtotta párnára a fejét, hogy ma is tett valamit Magyarországért.

Így fertőzi meg az országot az idegengyűlölet

Forrás: ugysenezem.tumblr.com

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Csak a kormányt utánozza az agyatlan. Nincs mit a szemére vetni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Tekla: Azokra nem gondoltál még ,akik pénzért kapnak Magyar állampolgárságot!?Ukrajnából, Albániából, Kínából, jött gengszterek,tömegét szabadítja ránk Viktor!Az a csóró menekült,nem fog itt maradni!Nem akar szarból-szarba lépni!Egyébként a menekültek ellátására az UNIÓ-rengeteg pénzt ad!Nekünk nem kerülnek semmibe!
kamazuka
Ha innen nézzük, akkor bevándorlónak számít az a munkahelyeket létrehozó stratégiai partner is,ki nyomott bérezéssel ellopja a saját zsebére játszva a tisztességes uniós bérünket!
Nil
és most mindenki képzele el akinek rokona, ismerőse, barátja van/dolgozik külföldön hogy úgy bánnak vele ahogy a magyarok a bevándorlókkal ...

talán ha egymást tartanánk tiszteletben, és elfogadnánk a kulturális különbségek előnyeit, és nem megváltoztatni hanem megérteni szeretnénk egymást, akkor sokkal jobb lenne ezen a világon élni

senkinek nem könnyű elhagyni a hazáját, nem jókedvéből teszi
Anna Mária
@Freewolf: Kutyus, vedd be a gyógyszered! Amikor rádjön a liberálfasisztázás, jobb, ha le is pihensz - tudod, megmondta az orvos.
human
Tudjátok mi a vicces az egészben? Hogy magyarul készültek a plakátok is. Értem én, hogy a magyar világnyelv, de azért túlzás felételezni, hogy majd érteni fogják a menekültek a szövegeket. Ráadásul fogadni mernék, hogy egyetlen plakát sem fog a menekülttáborokba kerülni.
Akkor meg ugye miért is készítette a kormány? Hát hogy elmondja, hogy a bevándorlók a munkánkat elveszik, bűnözők lesznek és hagyományainkat megrontják.
human
Nem lennék meglepve, ha egy közvélemény kutat kimutatná, hogy a magyarok már nagyobb problémának látják a menekült kérdést, mint a cigányságét. Ilyen egyszerűen lehet ellenségeket kreálni, hogy a korrupt navról, ügyészségről, bórkerbotrányokról és a hozzá kapcsolódó kormánytagokról elterelje a figyelmet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.