Hét és fél év börtönbüntetésre ítélte a Fonyódi Járásbíróság szerdán első fokon azt a 39 éves budapesti férfit, aki tavaly augusztusban az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) fonyódligeti gólyatáborában megerőszakolt egy lányt.

A bíróság K. Sándor Szilárdot szexuális erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek, és nyolc évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától is. Az ítélet szerint a legkorábban a büntetés kétharmadának letöltése után helyezhető feltételesen szabadlábra. Ahogy a VS.hu tudósítója megjegyezte, a férfi az ítéletet rezzenéstelen arccal fogadta.

Németh Károly bíró a sértett jogaira való tekintettel az ítélet indoklását a nyilvánosság kizárásával ismertette, a felek zárt ajtók mögött nyilatkoztak az ítélet tudomásulvételéről. A szeptember óta előzetes letartóztatásban lévő vádlott fotósként dolgozott a gólyatáborban, ahol a vád szerint augusztus 30-án kora hajnalban megtámadta, fojtogatta, ököllel verte, megöléssel fenyegette és megerőszakolta a budapesti elsőéves hallgatót. A történtekről fotókat is készített, ezekkel akarta zsarolni áldozatát.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Majd bent a cellában rezdülni fog az arca, ha egy kancigány
aláver a lompossal... Hogy nem fogják kímélni, azt már most borítékolhatja !!!
volvós
Majd bent a cellában rezdülni fog az arca, ha egy kancigány
aláver a lompossal... Hogy nem fogják kímélni, azt már most borítékolhatja !!!
Freewolf
Megértem a mocskot! Én se nevettem volna!
ipan54
A vád gyenge , hogy úgymondjam ! 1./ visszaeső, mert hasonló , sőt ugyanilyen büncselekményért ült már ! Aztán a fojtogatás / nem bizonyitott ,hogy vmi szexuális ...indittatásu lett volna, sem az ellenkezője / , aztán még fotókat készitett, melyet zsarolásra akart felhasználni , hát kéremszépen ez igy belefér a 8 évbe ,mit felső határba , de nagyon remélem ,hogy II.fokon szigoritani fogják, merthogy egy fiatal lány életét vágta ismét taccsra !!!
wagabund
a másodfok esetleg szigorítja, de mindenképpen jár a hét és fél év...
ha jólakar élni a sitten, akkor csicska lesz, és tiszta amerika. Bár sokat kell nyelnie, de túléli... ha jól viselkedik, akkor még előbb is szabadulhat...bár ezt nem kellene. töltse le a 90 hónapot.

a lány valahogy segítséggel talán feldolgozza...de elfelejteni nem fogja...namost ennek fényében kell a sitten is kezelni a versenyzőt... emlékezzen, amíg él...
Fradigege
Kevés. Már volt egyszer ilyenért bűntetve. Ezt majdmég harmadolják. A sitten lerendezik a kis popsiját.
justhpeter
Kinek mi jut. Sokáig csak a dutyibajnokságban indulhat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.