A felújított lakásoknak átlagosan húsz százalékkal magasabb az értéke a felújítást követően, mint felújítás előtt. Hogyan újítsunk fel, hogy a befektetett munka meg is térüljön? A tények: Budapesten egy felújított lakás ára a korábbi árhoz képest akár ötödével is növekedhet. Vidéki tapasztalataink szerint azonban az összeg akár duplájára is emelkedhet. Ennek következtében nem árt, ha az eladásra szánt otthont vonzóbbá varázsoljuk.

Forrás: jomesterur.hu
Feltöltő: erik
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Az sem mindegy, hogy minőségi anyaggal, vagy selejttel van felújítva a lakás. Mi felszedettük az aljzatbetont is és padloponoztattuk mindegyik helyiséget a kerámia lerakása előtt.
Az alattunk lakó büdöskék pedig a padlószőnyegre rakták a laminált parkettát, és amikor a nő kifolyatta a vizet, akkor minden elázott, elrohadt, most is annak a bűzét "élvezzük"...
peterka
padlószönyegre laminált parkettét - azt nem nevezném felújításnak. Persze titeket érint elégé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.