Szoros versenyben egy háromgyerekes családot előzött meg saját bérlakáspályázatán. Szabó Tamás, Jászberény fideszes polgármestere, volt parlamenti képviselő hamarosan új bérlakásba költözhet. A bérleti jogot pályázaton nyerte el. Egy olyan pályázaton, amit ő maga írt ki. Úgy, hogy egy háromgyerekes családot előzött meg. Azért, mert egy hónappal több bérleti díj előzetes megfizetését vállalta. Hogy ez mennyire pofátlan húzás, azt jelzi, hogy nem is a városi ellenzék, hanem fideszes frakciótársa, Juhász Dávid Dániel* írt felháborodott levelet az ügyben, még a döntés meghozatala előtt a frakciójának. Fun fact: Jászberényben is működik az V. kerületben már fényesen bizonyított modell, vagyis a bérlőnek itt is lehetősége van arra, hogy kedvezményesen megvegye a lakást. Szabó polgármester elnyerte a bérleti jogot → jogosult lett a kedvezményes lakásvásárlásra is. (Népszabadság via HVG) *PONTOSÍTÁS: Elírtam Juhász Dániel, a város korábbi...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
...mocskos, tetves, aljas, rohadt, pofátlan, gerinctelen, gusztustalan, harácsoló, gátlástalan, hazug GECIK!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Ez a fütyiszes is ritka tetű fajta, no de bele illik a csapatba!!!
verum
Még Romániában is büntetnék az ilyen polgármestert!
Egészen egyszerűen elképesztő ez a pofátlanság! Az ilyet csak egy ilyen megalkuvó, tutyi-mutyi félős országban lehet megcsinálni.
Mert ugye az állás, az egzisztencia mindenek előtt és minden áron.
Hát, sajnos ilyen elv mellett elvész az egzisztencia is és a becsület is - és nem csak a korrupt bűnöző politikusoknál, hanem egy egész országnál!
soljanka
Íme, egy igaz hithű ember véleménye: (Dr.Szabó Tamás face oldala)
"Maria Szöllősy Kis Sándorné: Aki meg ilyeneket terjeszt eltünik!!!
Geza Papp: Ha utánaolvas egy kicsit, Mária, és nem rögtön a torkomnak ugrik, akkor majd rájön, hogy a hír terjesztője Dr. Szabó Tamás fideszes képviselőtársa.
Polgármester bruttó illetménye (éves): 11.791.500,- Ft, nem csoda, hogy nem fussa lakásra...
Maria Szöllősy Kis Sándorné: Nem FUSSA!!! Szerintem futja...
Maria Szöllősy Kis Sándorné ...és számoljuk ki, ha ez bruttó!!! mennyi a nettó. Szerintem az előző polgármesterek sem szűkölködtek. Lecseréltek mindent, még az asszonyt is."

Szóval minden rendben. ja: ha már face, megnéztem a nő adatlapját: tanár. (:

Schreibe eine Antwort ...

Mihály Pintér Polgármester bruttó illetménye (éves): 11.791.500,- Ft, nem csoda, hogy nem fussa lakásra...
Gefällt mir · Antworten · 2 Std.

Maria Szöllősy Kis Sándorné ...és számoljuk ki, ha ez bruttó!!! mennyi a nettó. Szerintem az előző polgármesterek sem szűkölködtek. Lecseréltek mindent, még az asszonyt is.
papa.49
Még jó hogy a saját maga által kiírt pályázaton nem csak harmadik lett!!!
soljanka
Akit érdekel: az Egyenes beszédben most van a téma.
human
Ez a fideszes polgi kiírta, ez a kis fideszes polgi elnyerte és ez az iciripiciri fideszes polgi majd jól ki is vizsgálja. Orbánisztánban ez így megy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.