Fejenként havi bruttó 4 millió 950 ezer forintot keresnek a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatói – derült ki az RTL Klub híradójából.

Hatan vannak, köztük a legfőbb ügyész felesége. Polt-Palásti Mariann korábban az MNB személyzeti igazgatóságát vezette, már akkor is havi kétmillió forintnál magasabb fizetésért.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Öt millát keres az asszony, így polpot petike garantáltan nem tartóztat le egy fideSSes bűnözőt sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
@nemjoezigy: Ez törvényesített lopás.Miért nem vizsgálódik petike ?Az asszonyt esténként megvizsgálja,és rendben találja. Az antali szöveg ma is aktuális.Egyszer minden uralomnak vége szakad,csak az a kérdés megéljük-e ?
lajospapa
Milyen szerencsés, hogy jövőre az adója is csökken egy százalékkal!
papa.49
Még egy felvetés az mnb. vel kapcsolatban, ha a spiné ennyit keres kíváncsi lennék a ,,millióm szemű xartolcsy,, fizetésére is...Vajon havi 10 millióért dönti romba a gazdaságot???
kukac50
Ezért nem vizsgálják a gyorsan gazdagodó Fidesz közelieket,a jó befektetéseket és a bróker botrányoknak ezért a kisemberek a károsultjai!
Hellcat
De érdekes!!! Mármint a cikken nem lepődök meg hiszen a qrbán maffiától nem bártam mást...viszont se csizmás, se szandokan, se freewolf se a többi agymosott kommentjét nem láttam ennél a cikknél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.