Igaz valóságról, emberségről és becsületről nemcsak dumálni kellene, hanem gyakorolni is. Lehetőleg naponta és minden esetben. Menekült ügyben egyes kommentelők odáig mennek, hogy meg akarják védeni a külföldieket a kormány gyűlölet kampányától, miközben ők maguk fröcsögnek a gyűlölettől a kormány irányába.

Forrás: bakfitty.pe.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Én például a saját józan eszemre hallgatok, nem hiszek az akár jobbról, akár balról jövő szirénhangoknak...
A mostani hatalmat az elmúlt 25 év alatt uralkodók LEGKÁRTÉKONYABBIKÁNAK tartom!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@Mézike: Mondom, hogy a véleményed mit sem ér. Leszerepeltél. Ez volt az utolsó szűzmariskázásod, amit elolvastam. Kiszűröm a kommenjeidet, érdektelenek és nagyon rossz helyesírásúak.
eugen4402
@nemjoezigy: 17:41 Örülök, ha Te is úgy itéled meg a Bakfitty-opus stílusát, hogy egy kicsit "felülről" szól a halandó olvasókhoz, mintha az Úr Hangja visszhangozna körülöttünk. Tartok tőle, hogy egyenlő fegyverekkel soha semmilyen ellenzék nem veheti fel a harcot, mert a hatalom - általában - nem a fair play-re épül, a pályaelőnyöket ők birtokolják (néha bitorolják).
Mézike
@Anna Mária: Tudod a helyesírás relatív. ha tájszólást használok azt úgy kell írni ahogy kiejtjük.:-)
remek íróink nem elég példa neked?
Anna Mária
@Mézike: Próbálj meg legalább alanyt és állítmányt egyeztetni, ha egyáltalán rémlik ilyesmi az általános iskolából.

No pá.
Mézike
@Anna Mária: Hááát vót ottan valami tárgy is, és határozó + jelző...
Neköm aszonta a nagytatám. Ollan legyél lyányom mint nagyanyád vót. Ű jó asszon vót, sok gyereköt ellátott, sok állatot tartott, én meg jártam a mezőre. De otthun minden redbe vót. Az az asszony dóga . Az otthon.
eugen4402
@nemjoezigy: Még egy pillanat, említetted a norvég pedagógiai cikket. Azt hiszem ez a legszembetűnőbb példák egyike, melyek a hazai gyakorlat, és Európa között mutatkoznak. Végh A. Északi utakon c. könyvében olvastam egy tanulságos következtetést, amire ő Svédországban döbbent rá: elsőosztályú vendéglőt csak elsőosztályú vendégekre lehet alapozni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.