Szervezetfelszámolási hullám söpör végig a Fideszen: másfél hónap alatt tucatnyi településen oszlatta fel helyi alapszervezetét a Fidesz. Rákospalota, Esztergom, Edelény, Ózd, Hajdúdorog, Paks, Szigetvár, Sásd, Szombathely, Abony, Mátészalka – eddig ezekről a városokról tudni, de a hvg.hu értesülései szerint további 30 helyen folynak még vizsgálatok.

Ekkora felszámolási hullám utoljára 2009-2010 környékén volt, akkor az MTI 15 szervezet feloszlatásáról számolt be. Most a nyilvánosságra került esetek közül 9 városnál belharcok lehetetlenítették el a működést, még hozzá annyira, hogy a Fidesz a helybéli választásokat is elvesztette. Ezért kellett a Kövér László vezette testületnek beavatkoznia.

Ám olyan települések is akadtak, ahol a Fidesz végleg eltűnni látszik: az újság információi szerint például a a 600 fős Tolna megyei Nakon a közelmúltban ugyancsak megszűnt a helyi Fidesz szervezet, miután a volt elnök lemondása után senki sem vállalta annak továbbszervezését.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Belharcok emésztik tovább a Fideszt, és ez így van jól... Csak így tovább!!
colibri
Belharcok emésztik tovább a Fideszt, és ez így van jól... Csak így tovább!!
szaboria1
Vidéken hamarabb rá jönnek ez így már nem vállalható.
justhpeter
A kisebb helyi közösségek közelebb vannak a lakossághoz és nehezebben magyarázzák meg a fideSS politikusok gazemberségeit, a zemberek különféle hazugságokkal történő kifosztását, a különféle mutyikat, a primitív hazudozásokat. Ezért a valós vállalhatatlanságokat egy esetleges megszűnés után sem tudja más helyi vezető továbbvinni, mert nem tud a korábbi disznóságok henyén valami újat mutatni. Döntően hitelességi válságról beszélhetünk.
Desischado
Remélem, ez az egészre ki fog terjedni! Hajrá, csak így tovább!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.