Ilyen tempóban haladva a legoptimistább számítás szerint is kb. 2380 év múlva jönne vissza mindenki, ha mától senki sem megy el. a mostani ütemet tartva a legoptimistább számítások szerint ~40 év alatt tudnának 5000 fiatalt hazacsábítani, miközben a legóvatosabb becslések szerint is legalább 300 ezren dolgoznak külföldön, de ennek akár a triplája is elképzelhető.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
A gyermekem, az utcán lévő cigaretta autómatákat tölti fel, kötetlen munka idő, lényeg, hogy tele legyen. 2600 Eu. nettó Napi 4 óra kemény hajtás és utána lazulás. ez mellett egyetemre jár.Miért is menjen haza??
kakaósbögre
@qxy: idézném Harrachot:"mert itthon jó"... :D
Toby
@qxy: Ne is jöjjön haza, ha végzett az egyetemen akkor meg főleg, mert itthon "felemelkedne" a méltán "dícsért" közmunkás-osztályba - tized annyiért, mint kint 4 órában !
qxy
Neki, meg a többi kukacnak. de a nép, az menjen amerre lát? az a k@ szarok bele.
qxy
Haza mennék én is és szét csapni a sok tolvaj közt. Kiállni magunkért. Kétszer csináltam ment is de a végén egy szál magam maradtam. ha meg eredményt értem el, mert sok vol olyan is akkor már jötek a segg nyalók, hogy,- Na, így közösen, együtt, meg minden. de amikor el küldtem őket a k@oda oda, akkor meg voltak sértődve. De ma már ott űlnek a parlamentbe mind.mert segget nyalni másnál is lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.