Valaki elcsúfította a kormány menekültellenes propagandaplakátját, a rendőrség kisollóval felfegyverkezve szállt ki a tett helyszínére. Elkezdték kirakni a kormány bevándorlóellenes plakátjait az országban. A budapesti Dagály strandnál kihelyezett példány azonban nem sokáig húzta: valaki megelégelhette, hogy százmilliókból - ráadásul közpénzből - szítsák az idegengyűlöletet. Bár nem tudhatjuk, hogy illegális megélhetési bevándorló volt-e z elkövető, feltesszük, hogy nem, a plakátokon ugyanis magyar nyelven üzennek a migránsoknak. Azt pedig csak találgathatjuk, hogy mit válaszolhatott emberünk a bevándorlós konzultációs kérdőívre. A dolgot a rendőrség sem sokáig nézte tétlenül, éppen fotóriporterünk ottjártakor szálltak ki a tett helyszínére, és szabályos helyszíni szemlét tartottak.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nagyon alaposak a rendőrök. Még mintát is vettek a festékből. Gondolom megéri a drága laborvizsgálat. Erről az jut eszembe, hogy Ráhel esküvőjén végzett DNS vizsgálatoktól sem sajnálták a közpénzből fizetett milliókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.