Már megint a hiteltelenség/aljasság Mariana-árkáig itta le magát az állam. Olvasónk küldte be ezt a hibátlan megoldást. A tatabányai Óvárosi Általános Iskola kerítésén látható két bevándorló-ellenes uszító plakát, rajtuk a feliratok: „Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját!” „Ha Magyarországra jössz, be kell tartanod a törvényeinket!” A leggyönyörűbb az egészben pedig az, hogy tényleg sikerült egy Nemzeti Dohánybolt mellé rakni ezt a két plakátot. Ráadásul éppen azután, hogy az Emberi Jogok Európai Bírósága úgy döntött, a magyar állam jogszerűtlenül vette el egy trafikos trafikkoncesszióját. Magyarul az állam volt az, ami nem tartotta tiszteletben a törvényt, és vette el a magyarok munkáját.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Régen megmondtam már és most is tartom: - felsorakoztatni ezeket a fal előtt, se utolsó vacsi, se utolsó cigi, csak utolsó sóhaj !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tényfeltáró
@verum: Nevezhető ez még országnak egyáltalán?
verum
@Tényfeltáró: - hogy is dalolja Bródy:
"Hej a magyar égen sok a felhő
De a magyar viharban is felnő
Lesz még egyszer szép a világ
Lesz még Magyar Köztársaság"
papa.49
@nyanya001: A bukásuk után pontosan ezt kell velük tenni, mindent elvenni tőlük a gyermekeiktől, a szüleiktől, egyszál gatyában ki a pusztára, oszt. jónapot!!!
Ilyen tetves rablóbanda még nem garázdálkodott ebben az országban, legalább már látjátok milyen ha a kisebbség igazi hatalomhoz jut!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.