A Las Vegas Casino egy év alatt szinte megduplázta korábbi nyereségét, így 3 milliárdos nyereséget hozott tulajdonosának, Andy Vajnának. A pénzt már ki is fizették a filmügyi biztos luxemburgi székhelyű cégének. Vajna – aki korábban 5 kaszinó koncessziós jogát is elnyerte pályáztatás nélkül – nem akart nyilatkozni az RTL Klub híradójának.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Na fideSS birkák, lehet tapsolni. A mocskos multik viszik ki a lóvét mi? Megint a szátokba szartak rendesen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@vitriol: Olyan nincs mert a koszos xarzsák csak olyanokkal vette magát körül aki vagy hülyébb még nála is (ez már egy teljesen új kategória), vagy csak pénzéhes de kurvára!!!
human
@vitriol: Azzal, hogy az állami megrendeléseknél a drágább, haveri cégek nyernek szintén milliárdokkal rövidítik meg a költségvetést. A valódi teljesítményt nyújtó cégek legyengülnek, ha nincs kapcsolatuk kormánypolitikussal. Láttuk a hírekben, hogy Mészáros Lőrinc milliárdos csatornaépítése után beszakadt utak maradtak. Drága is volt, szar is volt, de legalább Orbán haverja nyert.
justhpeter
A fene vigye el, megint Simicska járt jól. Simicska 2002-2010 között eltartotta a fideSSt. Simicska már nem megfefelő. Orbánc új barátainak - Garancsi, Mészáros, Vajna - meddig kell majd eltartani a vezért és a pártot ? És meddig fogják ? Pedig hát Simicska az új barátokhoz képest két lábon járó gerincoszlop.
vitriol
@Katalina62: Legyünk optimisták! az elmúlt évek tanulsága nem fogja eltűrni, hogy továbbra is folytatódjon az országromboló politika. Reméljük, hogy egy új kormány meg tudja fordítani az erkölcstelen beidegződéseket.
Dr. Felipe
Itt kurva nagy tiltott pártfinanszírozással állunk szemben. Mert ahhoz már nagyon ostoba gyökérnek kell lenni hogy azt gondolja valaki hogy ebből nem csorog vissza a fideSS pártkasszába, mit csorog, ömlik.
Aztán ez csak egy csatorna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.