Nem csitulnak a kormány bevándorlók elleni kampánya által keltett indulatok. Ezúttal az egyik stand up comedy-s humorista, Kovács András Péter fejtette ki véleményét egy személyes történeten keresztül.

Az alábbit írta Facebook-oldalára:

A Szépjuhászné játszóterén játszottam a három gyerekemmel. Három muszlim család – férfiak, nők és egy rakás gyerek – két rönkasztalnál piknikeztek: külön asztalnál a férfiak és a nők. Felvágtak egy nagy dinnyét. Az egyik férfi odajött hozzánk, és ahelyett, hogy elvette volna a munkámat, hozott három szelet dinnyét a gyerekeimnek.

(Igen: nem tartotta tiszteletben a kultúránkat, mert mi nem adunk a másiknak, viszont szétdobáljuk a héjat.)

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Mi is lenne, ha ilyen jöttment muszlimok behoznák az országba a kedvességet és a másokra való odafigyelést! :)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Anna Mária
Mi is lenne, ha ilyen jöttment muszlimok behoznák az országba a kedvességet és a másokra való odafigyelést! :)))
Levendula
A külföldiektől sokkal több empátiát, kedvességet kap hazánkban a magyar ember, mint a honfitársaktól...
human
@Anna Mária: Na az a fidesz vége lenne. Ha nincs gyűlölet, akkor sehol sincsenek.
Hellcat
Ezzel a gyűlöletkampánnyal a kormány csak 1 dolgot ér el...azokat fogják az elvakult barmok megutálni akik már régóta itt élnek és dolgoznak...akik ellen irányul a kampány azok nem is maradnak itt...HÜLYÉK lennének egy ilyen hanyatló országban itt maradni, pucolnak tovább nyugatra.
Freewolf
Kovács András Péter, ha majd a gyerekeidet már cukorkával kínálják és simogatják, akkor is lelkesedj!
Aki Én
Szemléletes kis történet. Már csak remélni tudom, hogy nem fogadták el a muszlim dinnyét... vagy görög? Mindegy, nem magyar!
human
@Freewolf: Most ezzel arra utalsz, hogy a bevándorlók pedofilok és a magyarok közt nincs ilyen? Elég egybites gondolkodás lenne a részedről.
Freewolf
@human: A Kovács András Péteré nagyon életszagú! :-)
eszegfu
Ha nem igaz a történet, akkor is jó!! Hasonlit Aesopus állatmeséire, aminek a végén ott van a bölcs megállapitás is.
Aki Én
De hát ha nem lenne ezer éves szokás a bevándorlás, akkor a mi miniszterelnökünk is max Indiában lehetne az ami.
eszegfu
@Aki Én: Lehet, hogy nem király, hanem esetleg "érintetlen rabszolga" lenne.
Yeromos
@Freewolf: Személyes tapasztalat ? Te már szopogattál a cukorkájukból?
Freewolf
@Yeromos: Attól, hogy nem tudok tojást tojni, még meg tudom állapítani, melyik záp! :-)
Yeromos
@Freewolf: Ha jól emlékszem a közelmúltba egy pannonhalmi apát volt aki gyerekeket molesztált,
Gondolom Ő Vatikánból vándorolt be.
Freewolf
@Yeromos: Valóban így volt! Aztán olvashattunk pedofil rabbikról is! Már az egyházak sem a régiek!
Yeromos
@Freewolf: Nem a katolikus egyházat gyalázása volt a célom, csak azt szeretem volna érzékeltetni, hogy nem csak a bevándorlók lehetnek cukrosbácsik, vélhetően közük sincs nagyobb arányban a ferde hajlamú mint a magyar honfitársaink között.
nemjoezigy
@eszegfu: írod: "Lehet, hogy nem király, hanem esetleg "érintetlen rabszolga" lenne."
Bocs, de érinthetetlen. Ez rá jobban is illik, meg ki akarná megérinteni.
Freewolf
@Yeromos: Nem is olyan régi a hír, hogy Svédországban megugrott a nemi erőszakok száma, amelyeknek több, mint kilencven százalékát bevándorlók követik el!
Strong
Meggyőződésem szerint mindenkinek a maga hazájában -és a maga kultúrájában kellene maradni. Természetesen nem akarok általánosítani, de jórészt nem szeretnek az emberek beolvadni egy más társadalomba.

A cikkről: Természetesen nincs gáz a dinnyeosztással...ok. De mit szóltunk volna akkor, ha például azt mondja a pali, hogy a feleséged combja nagyon kilátszik a szoknya alól, vagy kinn van a válla, stb...ugyanis ilyen is volt már!...
Illetve a másik gumicsontom: van olyan kínai Magyarországon, hogy itt él 30 éve, nem beszéli a nyelvet (nem is akarja) és talán még soha nem fizetett ide adót -viszont pl. 7-es bmv -vel jár...

Nemtudom... de böki a szememet...
szandokan
@Freewolf: Híres humorista (vagy sajnos csak volt) pl. Mr. Bean, Benny Hill, Hofi Géza, stb., na de ki az a Kovács András Péter?
eszegfu
@nemjoezigy: 14:20 Igazad van! Gondoltam, hogy már a fosztóképző 1x benne van...aztán elég is..."benéztem". Kösz.
Toby
" Tiszteletet a magyaroknak! " kedves muszlim baloldali. kommunista, trockista , leninista, marxista, biciklista és trappista alienek !
Külön tiszteletet a fidesznyiknek, ezt azonban már a qrmányplakátok "megreformálásával" kell megvalósítani !
stirliitz
Ebből a történetből meglehetősen meredek messzemenő következtetést levonni.
darwin
Az éremnek itt is két oldala van,nem kell túlzásokba esni.Nem kell nekünk a muszlimoktól kedvességet tanulni,mert kapunk mellé dzsihádot,meg burkát.
A saját honfitársainkat sem kell fikázni,meglátásom szerint amilyen a mosdó,olyan a törölköző.Ha többet mosolygunk,visszamosolyognak ránk.
Jöjjenek,fogadják el az itteni szokásokat /nem fogják/ vagy ha nem,menjenek melegebb éghajlatra.
keresztapa
Hátha tudnának a dolgok mögé is látni, elhallgatott érdekek mentén eltartásra kötelezni saját érdekünk ellenére, azoknak a nyerteseknek kiszolgálására, akik a gyarmatokból ezidáig csak a hasznot zsebelték be. De életfeltételeket nem valósítottak meg az É afrikai országok közösségét felbomlasztották, sajátos érdekeiknek megfelelően, most viszont Európa gyarmat mentesei lássák el, és fogadják be azokat akiket ők kihasználva magukra hagytak.
Nil
@Strong: a tatárjárás óta Magyarország egy sok nemzetíségű. sok kultúrájú ország
de már akkor azzá lett amikor István elkezdte osztogatni a földeket a németeknek és a papoknak - miközben irtotta a magyart - aki nem értett egyet vele
valaki azt is elmagyarázhatná nekem kis butusnak hogy a kínai kultúra mennyivel van közelebb a magyarhoz mert ők megvehetik az állampolgárságot - miközben tényleg elveszik a normális bérű munkákat
1magyar
Ez a plakátolás akkora ökörség, pazarlás mindkét fél részéről. A kormánynak nem kellene plakátozni, inkább az embereknek adják oda a pénzt és ne engedjék be az idegeneket és pont.
Az ellenzék meg ne akarja ellenezni, mert a saját életéről van szó, akkor amikor közmunkát is protekcióval adnak akkor nem hiányzik még a sok munkanélküli.
Nil
@1magyar: nézd meg a felmenőidet- ki tudja kik voltak az őseid?
1magyar
@Nil: Teljesen mindegy, ezt az országot sokszor a vérükkel védték, dolgoztak,adóztak,ne mások vegyék a hasznát.
Az ősök mindig a gyermekeiknek hagyják amit létrehoznak, felépítenek nem idegeneknek.
amaramaistanna
Kommentár a Facebook-ról:
"Mécs Anna
Jaj , hát félreértitek ezt a plakátdolgot! Az igazság az, hogy most társadalmi szinten kaptunk idegengyűlölet ellen védőoltást. Kis dózisban be kellett juttatni a gyűlöletet,hogy kialakuljon az immunválaszunk. Igazán hálásak lehetnénk!"
justhpeter
A fideSS szerint ne változzon semmi, továbbra se adjunk senkinek semmit és legyen jogunk szétdobálni a dinnyehéjat. Ennyi elég ! Ehhez nem kellenek a gimnáziumok, nem kell általános műveltség a szakmunkásoknak, de legfőképpen nem kell a nyelvtudás a fiataloknak, még a sok tudás birtokában kivándorolnának. Azt pedig végképpen nem szeretné a fideSS. Nem lenne Parragh mester cégeinek minimálbéres dolgozója, Mészárosnak disznópásztora. Az Istenadta nép elégedjen meg Rétvári Bence és Németh Szilárd igehirdetésével.
KERKA
Ez egy gyönge poén volt egy humoristától. Igazából nem is értem, mit akart vele közölni.
Azért a sovinizmusa benne van. Közölte velünk, hogy a nők és a férfiak külön asztalnál ültek.
Ez miért fontos információ?
sziha
@szandokan: jujj... Mit is mondott Hofi viktoriuszrol? Na, ezert meg kapni fogsz, hogy ot is megemlitetted a nagyok kozott...
hetöndöe
Ma kapta meg családunk a kérdőíveket,még szerencse,hogy a levelesládától csak egy lépésre van a kuka,ezért kb. csak 2 másodpercig kellet a kezemben tartani ezeket a szarokat.
szandokan
@sziha: Semmi gond nincs azzal, ha egy igazi humorista bárkit is kiparodizál, ez az angoloknál például sokkal durvább, mégis nevet rajtuk mindenki. Hofinak megvolt az a képessége, hogy mindezt megtegye olyan szinten, ahogyan azt azóta sem tudta senki megtenni.
szandokan
@nyanya001: Jaj, ezt a fazont de utáltam amikor éppen láttam belőle valamennyit kapcsolgatás közben! Köszi, hogy képben lehetek immár. Egyébként ennek most semmi köze a Fideszhez, mert minden alkalommal el is kapcsoltam azonnal, mint ahogy az ilyen típusú műsorokról is.
karma1
@KERKA: Kar, hogy nem ertetted meg ennek a kis tortenetnek a lenyeget,... A bevandorlok 99 %-a be akar illeszkedni, joszandekkal kozeledik felenk, es nem Kalasnyikovokkal (foleg nok es gyerekek jonnek)...Nekem rengeteg tapasztalatom van a befogadassal kapcsolatban, amikor EN voltam a bevandorlo,...

Tegnap tortent meg: utolso napomat toltottem a munkahelyemen, 6 ev utan eljottem, mert szerencsere mar el tudom kezdeni epiteni a sajat eletemet, nem a megelhetesert kell nap mint nap dolgoznom , hanem elkezdhetek dolgozni a magam oromere,...
Beszelgetes koztem es a kollegak kozott: "Mit csinalsz most, hogy annyi szabadidod lesz?" "Eloszor is hazautazom 2 honap szabira a szulohazamba" Mire a kis kolleganom ijedten megjegyezte: " De ugye nem maradsz ott??" Erre egy masik kolleganom megbokte, es helyettem valaszolt, azt hittem, elajulok: "Nem hulye a mi baratnonk, 15 eve kuzd a letelepedeseert itt, csak nem hagy bennunket itthon?" Aztan jott MINDENKITOL a kedves udvozlokartya, virag, csoki, ajandek, a fonoksegtol pedig a "aztan ha a szabi utan visszaalltal az itteni idoszamitasra, akkor ugye visszajossz targyalni a tovabbi munkadrol?"
Otthon a kutyanak sem kellettem, hiaba volt tudasom, kepesitesem, hiaba adoztam, TB-ztem, AFA-ztam, fizettem be mindent, nagyivben sz@rtak ram. El kellett jonnom tizezer kilometerekre, hogy ertekeljenek. Ide HAZAVARNAK!!!

Kivancsi vagyok, minek tekintenenek, ha most hazamennek, belobogtatnam az ujzelandi utlevelemet, es munkat keresnek??? Na, mit tippelsz? (Penzt is vinnek haza, na, akkor mik lennenek az eselyeim? En is gazdasagi bevandorlo lennek???)
Nincs a magyaroknak befogado kulturajuk, mastol meg nem akarjuk megtanulni, mert vegtelenul fafejuek vagyunk, vagy ha nem, sikeresen agymosottak,...by fideSS
Desischado
@karma1: Semmit sem kell írnom, mindent leírtál. pontosan ez a lényeg, a kis történetben, a barátságos közeledés. Akárhonnan is jönnek, embertársaink ők is. Sokkal jobb lenne, ha szeretettel fordulnánk egymás felé. De ebben az országban amióta a maffia banda regnál, ez teljességgel lehetetlen.
karma1
@Desischado: Tudod, itt mindenki "valahonnan jott", es igy mindenki tisztaban van azzal, hogy mit erezhet egy ujonnan jott ember, es mindenki tudja, hogy irto nehez volt a dontes...
De hidd el nekem, hogy ezek az emberek senkitol sem vesznek el semmit sem, igaz, el kell vallalni minden munkat, amit adnak, ha meg akarsz elni, szamlakat akarsz fizetni. A baj szerencsetlenekkel csak annyi, hogy nem ertik a nyelvet (megjegyzem egy szuletett osztrak vagy cseh vagy orosz sem, akinek nincs magyar ose), es ok dolgoznanak, barmit, csak kajajuk, bekejuk legyen, es ne lojenek rajuk. Ezt mi fel sem tudjuk fogni. En egy nyugdijas otthonban voltam itt 2 evig szakacs, amikor egy holgy jott oda dolgozni, csinos, magas, szoke holgy, egy 15 eves fiugyerekkel meg a ferjevel, aki allatorvos volt, Johannesburgbol, Del-Afrikabol. Kerdeztem tole, hogy erzi magat, hogy tetszik neki Ujzeland. Lelkendezve meselte, hogy kepzeljem el, este 6 ora utan ki mer menni az utcara setalni a ferjevel es a gyerekevel, ES SENKI NEM LO, NEM TAMAD RAJUK!!! Es ok meg a jobb kornyekrol jottek, mert a holgy eredetileg nover volt, a ferje meg allatorvos! 3 bevandorlo, iszonyu emlekekkel, es a meg szerencsesek kozul! Szemet, lelketlen politika folyik otthon, ezert minden rendes tarsasagbol ki fognak bennunket golyozni, teljes joggal!
kutyabőrös macska
@hetöndöe: Jaj nem jó gondolat kidobni a kérdőíveket, mert akkor csak azok a kitöltött ívek érkeznek majd vissza, amik támogatják a hivaralos álláspontot, tehát azok lesznek többségben. Pontosan azok kell szorgalmasan beküldjék, akiknek nem tetszik ez a kampány.
mate03
@human: Miért? Tőle mást vártál!?
magyarbakancs
@Anna Mária:" Mi is lenne, ha ilyen jöttment muszlimok behoznák az országba a kedvességet és a másokra való odafigyelést! :)))"
Ezek a szavak olyanok mind csak az Erdélyi Magyarok az igazi Magyarok.
Desischado
@karma1: Igen, drágám, pontosan igazad van. Élni és élni hagyni. De ez a mocsok banda mást sem tud, csak rombolni, minden téren. Hogy vagytok?
magyarbakancs
@karma1: Mi a szegénységtől a reménytelenségtől vagyunk olyan mordak és ellenségesek.
Jó utat és szép élményeket itthon.
Szíved gondolom a torkodban dobog.
Anna Mária
@magyarbakancs: Dehogy olyanok. Sajnálom, ha nincs humorod.
Propellerkomment
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
keresztapa
Igazán félre lehetne tenni a sok mellébeszélgetést, és a valóságra, a tényekre hagyatkozva fejtenénk ki vélelmünket. MI az oka É-afrikai menekültek áramlásának Európába? Mely országok idézték elő az É- Afrikai országok lakósságának menekülését Európába? Gyarmatosításban mely országok jártak élen? Jelenleg 14 afrikai országot kötelez a Gyarmati szerződésük arra, hogy devizatartalékuk 85% - át a Francia központi bankban tartsák?Mely Európai országok Gyarmattartók, és most mely országok érdeke a menekültek elosztása országok szerinti kvóta alapján ha elfogadásra kerül. Habár a gyarmatról semmiféle hasznot nem láttak? (stb). Most helyzet van ezt kell az országnak megoldani!
Anna Mária
@karma1: Bizony, Magyarországon sok-sok ember egy zárt világban él, fogalma sincs arról, hogy mások miként küzdenek az életben maradásért, no és arról sem, milyen egy befogadó, barátságos közegben élni.
Mi holnap indulunk Kelet-Afrikába dolgozni, és tudom, hogy nagyon fognak nekünk örülni és amikor el kell búcsúznunk, akkor nagyon fogják sajnálni a kollégák, a helyiek, hogy elmegyünk. Sokszor átéltük már, hogy a világ különböző helyein sokkal nagyobb szükség van ránk, a munkánkra, mint a saját hazánkban.
Az ember otthona ott van, ahol megbecsülik, ahol nem kis piti senkiháziak, amolyan szandokánok meg freewolfok próbálnak fenyegetőzni, meg arra utalgatni, hogy biztos "kettős állampolgár" vagy.
Vigyázz magadra Magyarországon, hosszú távollét után az ember elszokik a trágár bunkóságtól, a folyamatos irigykedéstől! Ne lepődj meg semminÍ! :)))
karma1
@Propellerkomment: Mondd, meselnel nekem egy picit errol, hogy mi a banat ez a piece of shit, amit ide belinkeltel? Ugy mellesleg mi vagy: ujnaci, horthista, ebredo magyar, betyarsereg-tag, vagy egyszeruen csak egy egybites agyu, aki az orraig se lat???

Te minden bevandorlo mellett ott alldigalsz, amikor sz@rik, es megallapitod, hogy nem huzza le az angol WC-t?
Jartal te egyaltalan a boldogsagos SZU-ban? Mert akkor tudhatnad, hogy a mai napig meg a legnagyobb repuloterukon is van beallos-pottyantos, pedig ott mar a nagyon eros putyin-gyerek a diktator,...Szoval, ha csak a WC hasznalaton vagy fennakadva, ezt kitikkelheted,...Esetleg talaltal valakinel fegyvert? Radfogtak? Bombat dobtak a kocsidra? Megeroszakoltak a gyerekedet?
Ugy latszik, te olyan maganyos vagy, hogy se a csaladodbol, se az ismeretsegi korodbol nem vandorolt ki senki sem a jobb megelhetes remenyeben - tehat GAZDASAGI MENEKULTKENT - Nyugatra? Es oket ILYEN plakatokkal fogadtak? Gondolod?

Gyakorolj meg egy kicsit, laza vagy, mint a Riga-lanc...
karma1
@Propellerkomment: Ne nagyon vegyel merget arra, hogy te normalis vagy...
Anna Mária
@Propellerkomment: Az európai életet és a biztonságot már rég elfelejthettük, mert sajnos sokan vannak olyanok, akik úgy gondolkodnak, mint te.
Beszoptad Orbánék uszítását és ezzel taccsra teszed az országod.
A menedékkérők ügyében okos szavak, nézd meg, talán felfogod, hogy valójában miről is van szó:
www.atv.hu/videok/video-20150520-friderikusz-2-resz-2015-05-19
KERKA
@karma1: 23.26 Drága szivem, ha most hazajössz, örömmel fogadnak, de észre fogod venni körülötted az irígységet. Majd gratulálnak, hogy neked sikerült, de senki nem látja a mögötte lévő kűzdelmet, kitartást, tanulást.
Majd azt fogják mondani, hogy bezzeg akkor még lehetett,,,,,,,
Azt még soha senki nem vallotta be, hogy lusta voltam tanulni, balfasz voltam ismereteket szerezni, nem hittem a saját erőmben.
Szóljál, ha itthon vagy. Igen itthon, mert nekem ne mond, hogy éjjel nem magyarul álmodsz:))
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@Anna Mária: Nagyon rámentél a delete gombra:-))) Kis mimóza...
Propellerkomment
@karma1: Természetes, hogy náci vagyok, gyökér! Mi más lennék?

Kétféle ember létezik: PC agyhalott meg náci. Külön tapsolnom kéne már most is, hogy a kínai a járdára szaratja a kutyáját, meg hogy a burkás parasztok gyökerei ordítoznak az utcán és fellökik az én gyerekemet a homokozóban, de mivel nem teszem és elvárom mindenkitől a normális viselkedést a saját hazámban és kurvára nem én fogok alkalmazkodni, ezért náci vagyok.

Éltem Ausztráliában. Láttam, hogyan húzza be a nyakát az Ausztrál és tűri el a randalírozó parasztokat. És ez 15 éve volt.

Befogadó, barátságos közeg annak jár, aki be akar illeszkedni. Annak nem, aki nem tud.

Nem tudom nektek, agyhalottaknak honnan van ez a nagy szeretet, de értelmes ember a kisebb kockázat elvét követi.

Nem véletlenül mondják már ki hivatalosan pár éve itt-ott, hogy a multikulti megbukott.

A gyengébbek kedvéért, mert elég sokan vannak: nem a beilleszkedett bevándorlókkal van a baj, hanem azokkal, akik nem fognak, nem akarnak és fel se fogják.

Nem tudom, hogy ez a sok barom honnan szedi, hogy default minden menekült kurva jó fej és rendes ember, aki vígan be fog illeszkedni, de már eleve ennél óvatosabbnak kéne lenni egyrészt, másrészt kurva nagy tévedés.

Hiába példálózik az okos kitelepült magyar azzal, hogy őt bezzeg befogadták: gondolom szépen beilleszkedett, úgyhogy ez nem érv.

Azon mondjuk nettó be lehet szarni, hogy a hülyéknél az az érv, hogy a kivándorolt ismerőseimet ilyen plakátok fogadták-e? A plakátok szánalmasak, ez nem kérdés. Ezért mondtam, hogy mindenki hülye: a kormány is, meg az ilyen Karma-féle sötét seggek is.

Még egyszer leírom a gyengébben bútorozottaknak: a magyar - jó esetben persze- DOLGOZNI megy ki és BEILLESZKEDIK, hivatalosan, papírokkal, szakértelemmel. Ez nem egyenlő az Európába illegálisan érkező menekülthullámmal, akik az államot fogják húzni. Szövegértelmezés nem ment az előbb, ugye? Az "utcára szarás" a kulturális különbségek szinonimája.

Nem találtam egyébként...
Propellerkomment
... fegyvert senkinél. Még jó, hogy az IS túszainak a nyakát egy másodgenerációs angol bevándorló vagdossa el. Egyébként Svédországban senkit sem erőszakoltak meg még a bevándorlók. Franciaországban is minden oké. Pláne Angliában.

Mondjuk nem ártana megkérdezni egy-két menekülttáborban dolgozó személyt, hogy milyen emberek is jönnek most ide.

Örülök, hogy a PC-faszfejek feláldoznák a saját életszínvonalukat, csak az a probléma, hogy az enyémet is és a gyerekem jövőjét is.

Mondjuk leszarom, mit erőlködtök, fogyatékok, nem nektek írtam ide, hanem az értelmeseknek, akik nincsenek esetleg képben.

Ja és Karma: én nem vagyok laza, faszfej. Hanem FÉLEK, mert van mitől.
Propellerkomment
@Anna Mária: Már 98-ban tudtam, hogy a Geci mit csinál, te szerencsétlen. Tudod, amikor még rá szavaztál.
stirliitz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
stirliitz
@Propellerkomment: Már többen is előadtuk a sötétség, szellemileg alul bútorozott figuráinak ugyanezt, de nem értik meg. Ész nélkül harsogják a kozso-féle szeretet dumát.

Egyébként még a cím sem jó: híresnek távolról sem nevezhető, legfeljebb némileg ismert hazánkban.
Anna Mária
@Propellerkomment: Agresszív tahó módjára teleszarod a virtuális világot, mint a magyar kutya a magyar aszfaltot.
Büszke lehetsz a híres magyar "kultúrádra".
Én soha nem szavaztam Orbánra, mert már 1988-ban volt szerencsém őt és a nyikhaj társaságát megismerni.
Ehh, még egy tudatlan, másokat csak szidalmazni, képtelen vádakkal illetni képes szájhős, aki rongálja a magyar közbeszédet meg az országot.
Maradjatok is szépen egymás között, élvezzétek csak egymás társaságát.
Propellerkomment
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
@Propellerkomment: Te, meg a hozzád hasonlók képtelenek vagytok egy európai országban élni. Magyarország már rég nem tartozik Európához, mert ilyen mocskossá teszitek a közbeszédet. Nem is értitek, hogy Európa miről szól, mit jelent. Elsősorban azt, hogy nem őrjöngünk, nem szidalmazunk másokat, együttműködésre törekszünk és békét akarunk.
Sajnos közületek sokan kiszabadulnak más európai államokba, és ott is folytatjátok a durvulást - persze, mivel ahhoz nincs eszetek, hogy akár egyetlen idegen nyelvet is rendesen megtanuljatok, vajmi kevés hatást tudtok gyakorolni, az eseményeket nem tudjátok alakítani. De a gyűlölködésetek, a prosztó viselkedésetek, a másokat lenéző felsőbbrendűségetek a primitív idegennyelvi makogásotok ellenére is szembe tűnő.
Mivel kormányszinten is ilyen sötét tahó módjára viselkedtek, hamar ki fogtok repülni az Európai Unióból, élvezhetitek egymás korrupt társaságát, a híres magyar "kultúrát", a saját magatok által felépített nemzeti fasizmust.
Esélyetek sincs arra, hogy egy normális európai országban éljetek, hiába kajabálsz nagybetűkkel. Nem vagytok rá alkalmasak.
stirliitz
Ész nélkül harsogják, hogy nácik így, úgy, amúgy. Cirka 70 éve vége a háborúnak, tessék már leszállni a történetről.

Sajnálom, hogy ezek a csupa szeretet emberek nem rendelkeznek elégséges intelligenciahányadossal, hiszen ami van nekik, azt lefoglalja az életben maradás, de ugyanez igaz a bevándorlóikra is.
szandokan
@Anna Mária: Na igen, amíg a hozzád hasonló emberek itt élnek Európában, tényleg semmi esélyünk nincs egy normális életre. Vajon mikor fejezed már be ezt az undorító nácizásodat?
szandokan
@Propellerkomment: Ne húzd fel magad, aki nem ért egyet Mariska nénivel, az mind náci meg idegengyűlölő:-)
stirliitz
@szandokan: Az őshonos vadvilág már csak ilyen, avagy beszél a trágya.
stirliitz
@szandokan: És, hogy imádja Afrika és Ázsia szeretett, rejtett erőtartalékait, amiknek a szemében látni a szakmai érdeklődést.
szandokan
@stirliitz: Meg az iszlámokat, élt is közöttük. Szerinted nem attól lett baja? :-)
stirliitz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
stirliitz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@stirliitz: Nekem még soha nem töröltek szinte eddig, de amióta megjelent, azóta beindult a radírpók:-)
szandokan
@stirliitz: Annyit azért neked is mondok, hogy nekem csak a bűnözőkkel van problémám, függetlenül attól, hogy milyen a bőrszínük. Vele az a baj, hogy szerinte csak a romákkal van bajom, mert valós problémának tartom a cigány bűnözést.
szandokan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
stirliitz
@szandokan: Felzárkóztatni. Ühm. Üres duma, soha nem sikerült és nem is fog, mert nem partnerek.
És ehhez bandához jönnek a külföldiek ide és Európa szerte. Kellenek ezek a figurák nekünk? Segítek: nem!!!
szandokan
@stirliitz: A tőke jöhet, a munkahelyteremtők is jöhetnek, ahogyan a turisták, munkavállalók is, biztosan tudod, nekem is sok közöm van (volt) Amerikához. Szerintem az a fő gond itt, hogy szándékosan félreértelmezik a kormány elképzelését, de mint azt tudjuk, uszítani jó dolog...
kukac50
Aki megtudja venni a letelepedési kötvényt az jöhet ha még terrorista akkor is, aki szegény az azért nem jöhet mert rontják Orbán meghamisított statisztikai adatait.
Magyarországon csökkent a szegénység a Fidesz szerint, Én úgy látom a környezetemben,hogy sokan élnek 50 ezer forint közeli összegből,munkanélküliek közmunkások,ha van két gyerek akkor 60 ezer jár a közmunkáért
A rokkantak meg a 28 -29 ezer forintból, ez a Fidesz teljesítménye.
stirliitz
@szandokan: Igen, rájuk szükség van, itthon is és Európa más államaiban is. Azonban ez a siserehad nem a dolgozni és beilleszkedni elv mentén akar élni.
mekkelek
@szandokan: "Szerintem az a fő gond itt, hogy szándékosan félreértelmezik a kormány elképzelését, de mint azt tudjuk, uszítani jó dolog..."

Ezen a mondaton hangosan felröhögtem, érdekes olvasni az ilyen alázatos alattvalók nyakatekert agymenéseit. :)

A kormány szándéka pont az uszítás, és az egybites jobbikosok "átcsábítása" a népszerûségi zuhanórepülés megállítására. Mi másért is kinek plakátoznának magyar nyelven? Ugye azt nem gondoljátok hogy a menekülteknek Magyarország az úticéljuk és egy intenzív magyar nyelvtanfolyam elvégzése után indultak útnak? Eddig szabadon utaztak rajtunk keresztül, de Merkel néni februári látogatásán értésére adta a magyarok nagy vezírének hogy ez így nem mehet tovább és ezután kezdôdött a bevádorló probléma, utána lehet nézni az idôrendnek. Az EU vastagon ad pénzt a menekültek ellátására, a kvóta rendszert meg el lehetett volna fogadni, de nem a probléma megoldása a cél, hanem az emberek egymásnak uszításával a figyelem elterelése azokról a szennyes dolgaikról amivel foglalkozni kellene. A hozzászólásokat látva ez tökéletesen mûködik...
A teljesen értelmetlen plakátkampányra el lehetett szórni 300 millió adófizetôi forintot, a nemzeti álkonzultációra is egy milliárdot. Lézer jani beszéde után gondolom elképzelhetetlen hogy értelmesebb dologra is el lehetett volna költeni ezt a pénzt, de haverok cégei kapták a megrendeléseket jelentôsen túlárazva, mert ugye az adófizetôk pénzén ezeknek a mocskoknak semmi sem drága.
szandokan
@mekkelek: Láttad most a tévében, micsoda járványveszélyt hordoznak magukban ezek a bevándorlók? Az pedig mindegy, hogy mi az úti céljuk, mert mint azt szerintem te is tudod, egy világjárvány másként működik.
Lepényleső
Nemhogy nem adunk a másiknak,hanem elvesszük ami az ő tulajdona,az állam nevében.
Az "állam meg én vagyok", az én nevemben meg ne lopjatok,erre felhatalmazást végképp
nem kaptatok.
wagabund
Csak szólok ennek a "híres humoristának", hogy át kellett volna gondolni, mit is ír...
...na persze, ha abban reménykedik, hogy az ISIS előörsei kedvesek lesznek hozzá, akkor téved...
mekkelek
@szandokan: Ritkán nézek TV-t, a királyi propaganda TV-t meg elvbôl soha.
Járványveszély mindig van, ugyanis as emberek utaznak mindenfelé a világban. Ez nem újság, és nem a bevándorlók speciális tulajdonsága ahogy a habony mûvek szeretné elhitetni. A gyûlöletkampány több ellenállásb/nemtetszésbe ütközött mint ahogy gondolták, ezért be kell dobni egy újabb gumicsontot ha már az "elveszik a magyarok munkáját" nem a számítások szerint jött be. Terelnek, ahogy te is teszed a hozzászólásaidban.
A legnagyobb veszély az, hogy az emberek felébrednek, felszínre bukkanhat egy életképes ellenzék amelyik mellé/mögé tömegek állhatnak és elsöprik ezt a korrupt, vérszívó, gyûlöletkeltô csürhét.
1magyar
@Anna Mária: Ezek a muszlimok csak a te házadba menjenek!
szandokan
@mekkelek: Pedig nézted, mert ott beszéltek erről, és mutattak képeket...:-) Azért javaslom a Békéscsabai menekültszállót, költözz be egy napra.
mekkelek
@szandokan: Értem, mutattak képeket a bevándorlók által behozott és terjesztett világjárványról. Teljesen hiteles vagy, meggyôztél, most már én is útálom ôket. Jelentheted a sikered habonynak, kapsz egy piros pontot. :)

Egyenlôre nem vagyok abban a helyzetben hogy menekültszállón kellene laknom, de annyi empátia szorult belém hogy legalább megpróbáljam elképzelni, hogy nem valami kánaánból menekültek azok a szerencsétlenek.
szandokan
@mekkelek: A fele a háború elől, a másik fele meg a szebb jövő reményében...Én nem utálom őket, csak láttam már őket viselkedni, meg a környezetüket.
szandokan
@mekkelek: Ja, meg még annyit, hogy amikor valamelyik megtámad, kirabol, leüt, majd akkor is maradjon meg az empátiád. Kicsit borsódzik a hátam már ettől az empátia szótól. Ugyan más téma, de nem én próbáltam már betörni szegény emberhez, hanem éppen fordítva. Bennem legyen empátia, a szegény emberben meg lehet gyűlölet? Röhej...
mekkelek
@szandokan: Én nem aggódok, érted jöttek meg a Lexus-odért.
Amúgy a napi politikai érdekbôl kitalált aljas gyûlöletkampány nem fogja megoldani az menekült kérdést, de természetesen nem is az a célotok vele. Az adófizetôk pénzébôl elszórni egymilliárdot a nemzeti álkonzultációra meg 300 milliót a plakátosdira hogy dagadjon tôle a haverok zsebe, elcsábítson pár jobbikos szimpatizánst, meg elterelje a figyelmet az egyéb mocskos ügyekrôl (pl. Questor).
szandokan
@mekkelek: Látod, erről beszélek. Benned sincsen empátia, aki gazdag, azt rabolják ki, dögöljön meg. Erről ennyit.
mekkelek
@szandokan: Nézd, a ronygyrázó, nyálukat verô gazdagok bennem nem empátiát váltanak ki hanem unszimpátiát. Amúgy nem látom hogy hol írtam pl. azt hogy dögöljél meg, de ez is ékes példája annak ahogy az aljas propagandátok mûködik. Terelés, ferdítés, uszítás, gyûlöletkeltés, világvírussal ijesztgetés... gyomorforgatóan szánalmasak vagytok. Ennyi...
szandokan
@mekkelek: Nem kell ahhoz rongyot rázni, hogy ellenszenvet váltson ki valaki, ha jól él. Belőlem éppen a szegényebb emberek űzték ki az empátiát, persze a gyerekekre ez nem vonatkozik. Vajon empatikusnak kellett volna lennem például ahhoz az emberhez, aki szándékosan tolta neki a bevásárlókocsiját az autómnak, majd ment a saját ladájához? Nos, a kamera mindezt rögzítette, és megmondom az őszintét, nem voltam hozzá empatikus...Én még soha senkit, senkinek a tulajdonát nem bántottam, ez a különbség köztem meg egy ilyen ember között. Legyek szánalmas, nagyon nem tud érdekelni.
mekkelek
@szandokan: "Nem kell ahhoz rongyot rázni, hogy ellenszenvet váltson ki valaki"
Ez így teljesen igaz, de te még a rongyot is rázod. Még entero néven futottál itt amikor hencegtél itt a Lexusoddal meg a mittudomén hány forintos borokkal amiket iszol. Nem követem állandóan a topikokat, gondolom volt még más is. Nevet váltottál azóta, de a személyiségedet nem tudod lecserélni... :)
kicsoda az igazság
@Propellerkomment: A lényeg az, hogy azokon segítsünk a menekültek közzül, akik valóban rászorulnak. Ebben benne van az a kockázat, hogy emberek esetleg visszaélnek a befogadók jóindulatával. Ennek sokféle következménye lehet.

Mégsem tehetünk másként. Ez a magatartásunk emberbaráti szeretetből kell, hogy fakadjon. Ez magasabb rendű viszonyulás, mint a kirekesztés, vagy az elutasítás.

A viszonossági elv alapján csak így várhatjuk el, hogy ha mi kerülnénk hasonló helyzetbe, rajtunk is segítsenek.

Az emberbaráti szeretet része, hogy megadjuk a tisztelet egymásnak azzal is, hogy a nyomdafestéket nem tűrő stílust mellőzzük a kommentekben.(Különösen ha a célszemély, akinek szánjuk a választ, vélhetően a gyengébb nemhez tartozik)

Tartozol némi bocsánatkérésel.
Knapp75
@Propellerkomment: Szerinted tényleg csak a kínai szaratja a járdára a kutyáját nálunk?!
Hja, ez kulturális különbség, de mégis hányan szedték össze a kutyaszart a saját ebük után mondjuk 20 évvel ezelőtt? Mi is még csak tartunk valahova...
Vagy ugye a magyar nem szemetel az utcán és nem dobja el a cigicsikket? A rohadt bevándorlók tesznek róla, hogy ne legyen olyan tisztaság az utcákon, mint tőlünk nyugatabbra, ugye?

Olyan szempontból valóban van okunk félni a bevándorlóktól, hogy még a magyaroknak sem igazán sikerült integrálódni Európában, így nagy mennyiségű bevándorló tényleg komoly hatással lehet a mindennapjainkra.
Viszont egy erős nemzet és egy erős kultúra képes beolvasztani a bevándorlókat vagy legalábbis a saját szabályrendszerét az "újakkal" elfogadtatni.
Szóval a félelmünk valójában a gyengeségünk jele.
Knapp75
@mekkelek: @szandokan: entero néven futott?! Ez biztos nem lehet igaz, mert hónapokkal ezelőtt megkérdeztem tőle, hogy írt-e más néven - mivel ismerős volt a stílusa - és ő azt állította, hogy nem!
Miért hazudna? :)
mekkelek
@Knapp75: Ja, entero volt a drágaság, meg ha jó emlékszem volt még másik "mûvészneve" is. Amikor valaki szembesítette vele, a történet valami olyasmi volt hogy az a szomszédja, aki ugyanúgy gondolkodik csak kicsit radikálisabb mint ô (fidesz/jobbik), és egy wifit használnak (mert a komment IP címe ugyanaz volt). Szétröhögtem rajta az agyam, és a "szembesítés" után a "szomszéd" érdekes módon eltûnt a fórumról. De van itt olyan aki szerintem jobban emlékszik rá mint én, mert ritkán társalgok az ilyenekkel, de ez nagyon szórakoztató - bár szánalmas - volt.
A lényeg: ezek egyenes hátú, gerinces emberszabásúak akik sosem hazudnak/terelnek/ferdítenek, de ha mégis, azt ôk valóságnak élik meg, az az ô alternatív valóságuk. :)
Knapp75
@mekkelek: szandokan és a szomszédja között a radikalizmusban van a különbség?
Akkor Propellerkomment is ott lakhat a közelben! :)

"Menj le Békéscsaba mellé szétnézni a menekülttáborba, szerencsétlen hülye.
3 június 13., 11:21" (Propellerkomment)

"Azért javaslom a Békéscsabai menekültszállót, költözz be egy napra.
június 14., 17:40" (szandokan)
mekkelek
@Knapp75: Igen, az valószínû a hátsó szomszéd. Gondolom a hasonló gondolkodásúak vonzzák egymást, egy környékre kötöltöznek - akár közös wifit is használnak - a többi meg csak összeesküvés elmélet. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.