Sergei Guriev, a párizsi Sciences Po közgazdászprofesszora és Daniel Treisman, az UCLA politikaitudományi professzora közös tanulmányában egy új hatalomgyakorlási modell alapjait írták le, melyet ők egyszerűen új autoritarizmusnak neveztek el.

Feltöltő: Mobil123
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Mobil123: F-É-L-E-L-M-E-T-E-S!!!
"diktatúrában élünk,
ahol a kormányt és a kormányfőt nem ellenőrzi többé a nép, a sajtó, vagy a civilek;
az ellenzéknek nincs ráhatása az ország ügyeire,
a demokratikus médiát korlátozzák,
a demokratikus intézmények kiüresedtek,
vagy fideszes pártkatonák vezetése alatt állnak.
A választási rendszer a Fidesznek kedvez,
a médiában és a gazdaságban is mindenhol a kormánypárt erőfölénye uralkodik. "
verum
@Horizont: - engem ez akasztott ki:
"Orbán Viktor, minél jobban látja a hatalmának összeomlását, annál jobban ragaszkodik hozzá. Ezért annál jobban titkolja, mit csinál valójában a kormányzat. Ennek a legjobb eszköze, hogy a médiát még jobban magához láncolja. A bekebelezés, az igazi helyzet eltitkolása már elindult:
1. Megszavazták, hogy a költségvetés egy része titkos legyen."
papa.49
De a végtelenségig nem folytatható ez egyszer elege lesz az embereknek, csak sajna hogy nem látjuk előre hogy ez mikor következik be, remélem már hamarosan!!! Kezdjétek el a felkészülést az ínséges időkre mert ne legyen illúziótok, lesz itt éhezés is mert majd térdre akarja kényszeríteni a népet, ez a tapló már a Csau kottájából játszik, csak még azt nem tudja, már valahol reszelik a golyót neki is!!!Meg arra is fel kell készülni hogy internet SE LESZ, meg HITELES TÁJÉKOZTATÁS SE!!!
justhpeter
Legyen a cikknek minden mondata igaz. Akkor sincs semmi. Van olyan más választéka az ellenzéknek amit fel tudna kínálni a választóknak ? Nincs. Az elmúlt választás óta eltelt a ciklus negyede és az ellenzék még kómában van. Mikor akar felébredni ? A célegyenesben ?
Horizont
@verum: Döbbenetes! A lájk neked szól nem Orbán baromságának!
papa.49
@justhpeter: Te még hiszel abban hogy ez az ,,ellenzék,, én már kiábrándultam belőlük mindből kivétel nélkül, jó tudom nincs szinte semmi mozgásterük, de lehetnének összefogottabbak, ne csak az legyen a fontos ki lesz a ME.!!!Pitiáner ellenségeskedések, betartások, ez jellemzi ezt az ellenzéket, mindenesetre a hazugovics rendesen tarlóra vágta az egész ellenzéket, így most nincs erő ami gátat szabna a hatalmi döjfjének!!! Talán majd az utca, ha összejön pár százezre ember talán akkor fog az inába szállni a bátorsága a cigónak, mert egyébként gyáva, csak a hatalmában érzi magát erősnek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Halálos baleset történt Békésben
Itthon - 2022. September 27., 07:54
Halálos baleset történt Békésben
Magyar-olasz: változott a kezdőcsapat
Sport - 2022. September 26., 19:56
Magyar-olasz: változott a kezdőcsapat