Sergei Guriev, a párizsi Sciences Po közgazdászprofesszora és Daniel Treisman, az UCLA politikaitudományi professzora közös tanulmányában egy új hatalomgyakorlási modell alapjait írták le, melyet ők egyszerűen új autoritarizmusnak neveztek el.

Feltöltő: Mobil123
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
@Horizont: A kérdés az hogy Mi bírjuk e addig amíg a koporsójuk teljesen beszögelődik. Mert én úgy látom nagy sokára van az . Nagyon elkeserítő már a helyzet és amíg ezek hatalmon vannak félek hogy nagyon gyorsan verik a szeget a Mi koporsónkba. Nézd csak meg a dilis maffiózó mit akar például . Aki felmond vagy közös megegyezéssel szűnik meg a munkahelye az nem kap semmit . Mi lesz itt már?!!
verum
Senki nem mer, vagy nem tud tenni semmit. Vannak páran, akik ki merik borítani a bilit, de egymaguk nem tudnak tenni semmit.
Ez az egész be van így ide betonozva.
verum
@Horizont: - engem ez akasztott ki:
"Orbán Viktor, minél jobban látja a hatalmának összeomlását, annál jobban ragaszkodik hozzá. Ezért annál jobban titkolja, mit csinál valójában a kormányzat. Ennek a legjobb eszköze, hogy a médiát még jobban magához láncolja. A bekebelezés, az igazi helyzet eltitkolása már elindult:
1. Megszavazták, hogy a költségvetés egy része titkos legyen."
papa.49
De a végtelenségig nem folytatható ez egyszer elege lesz az embereknek, csak sajna hogy nem látjuk előre hogy ez mikor következik be, remélem már hamarosan!!! Kezdjétek el a felkészülést az ínséges időkre mert ne legyen illúziótok, lesz itt éhezés is mert majd térdre akarja kényszeríteni a népet, ez a tapló már a Csau kottájából játszik, csak még azt nem tudja, már valahol reszelik a golyót neki is!!!Meg arra is fel kell készülni hogy internet SE LESZ, meg HITELES TÁJÉKOZTATÁS SE!!!
justhpeter
Legyen a cikknek minden mondata igaz. Akkor sincs semmi. Van olyan más választéka az ellenzéknek amit fel tudna kínálni a választóknak ? Nincs. Az elmúlt választás óta eltelt a ciklus negyede és az ellenzék még kómában van. Mikor akar felébredni ? A célegyenesben ?
papa.49
@justhpeter: Te még hiszel abban hogy ez az ,,ellenzék,, én már kiábrándultam belőlük mindből kivétel nélkül, jó tudom nincs szinte semmi mozgásterük, de lehetnének összefogottabbak, ne csak az legyen a fontos ki lesz a ME.!!!Pitiáner ellenségeskedések, betartások, ez jellemzi ezt az ellenzéket, mindenesetre a hazugovics rendesen tarlóra vágta az egész ellenzéket, így most nincs erő ami gátat szabna a hatalmi döjfjének!!! Talán majd az utca, ha összejön pár százezre ember talán akkor fog az inába szállni a bátorsága a cigónak, mert egyébként gyáva, csak a hatalmában érzi magát erősnek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.