Gy. Németh Erzsébet, a DK önkormányzati képviselője szombaton azt mondta Tarlós Istvánról: az ő alkalmatlansága és kegyvesztettsége vezetett ahhoz, hogy a kormány rátette a kezét a budapesti fejlesztésekre is és személyes felelőssége, hogy mennyi pénz tűnik el emiatt "fideszes zsebekben". Budapest főpolgármestere a viszontválaszra úgy tűnik, hogy rápihent a hétvégén, de most elővette "szebbik" stílusát és nem kímélte az ellenzéki politikust.

Íme Tarlós válasza változtatás nélkül:

Eddig sem feltételeztem, hogy Gy. Németh Erzsébetet egyszer az Akadémia tiszteletbeli tagjaként köszönthetem, de amit az M3-as metró- és a csillaghegyi árvízvédelmi törvényről nyilatkozott, az egyenesen a mély sötétség.

Túl azon, hogy a törvény tartalma nem az, amit Gy. Német halandzsál, de az előterjesztést magam kértem. A szövegezését Gulyás Gergely a Fővárosi Önkormányzat munkatársaival közösen készítette.

Maga a törvény csupán az engedélyezési eljárások egyszerűsítését célozza, és szó sincs arról, hogy a projektek felügyeletét az állam venné át.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Nem kell csodálkozni ez a fideSS alapstílusa.
Az meg nem bizonyíték semmire, főleg nem a szakértelemre, hogy egy/a gulyás gergely szövegezte meg.
Gondolom a folyamat a szokásos volt: nem egyeztetünk (fideSS), hanem kitalálunk, előterjesztünk, aztán felháborodunk, ha nem fogadják el, nem értenek egyet a nem fideSSkdnp-s többség!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@keresztapa: Már akinek !
Úgy látom neked az!
keresztapa
@nyanya001: Szakmaisága minden kép elismerésre érdemes!
nyanya001
@keresztapa: Szakember ?
Ugyan Keripapi ne röhögtess !
nyanya001
@keresztapa: Neked meg az egész heted :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.