Szuperolcsón kínálja Mészáros Lőrinc lisztjét az Auchan. A mindössze 98 forintba kerülő Göböli lisztnél a versenytársak termékei jóval drágábbak: többnyire 130 és 170 forint közé esnek. Sőt, Orbán Viktor jó barátjának áruja még az áruházlánc saját, Tuti tipp márkájú lisztjénél is csak 2 forinttal drágább – írta a NOL.hu.

A nagyon olcsó ár okáról az újság érdeklődött az Auchannál, akik azt válaszolták: a héten egy másik gyártó termékével együtt akciós volt a Göböli liszt.

Az viszont nem derült ki, hogy a Göböli liszt azért lehetett-e ilyen olcsó, mert az Auchan engedett a saját árréséből, vagy netán a tavaly 299 millió forintos üzemi veszteséget elkönyvelő Búzakalász 66. Felcsút Kft. mondott volna le a hasznáról.

A lap arra is felhívta a figyelmet: Mészáros és az Auchan nem először működnek együtt. A NOL szerint ugyanis annak idején az összes, dohánykereskedelmi szakmában "adu ásznak" tekintett Auchan-trafikot Mészáros Lőrinchez közelálló személyek kapták meg. Bár az utcai trafikosok nyomására a Fidesz végül tavaly május végén kitiltotta a cigiboltokat a hipermarketekből, az RTL Klub riportja szerint Mészáros Jánosnak – aki Mészáros Lőrinc testvére – így is maradt trafikja az egyik fővárosi, illetve az egyik kecskeméti Auchanban.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Nem veszek a mészáros-féle lisztből-ha ingyen adja se!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Abzug62
@szandokan: A mondatai általában nem igazak, a kérdéses viszont gúnyos, és igaz!
bakegya
@Abzug62: Rugnám seggbe,de biztos vagyok benne,ha mi nem is,megteszi azt helyettünk bárki ott az ISTEN hátamögött ahol fölkapaszkodott az uborkafára.Naponta többönket hányt itt már nyakon-olvasni is felesleges az önfényes baromságait-
m.macskosz
@Jozefina: tegnap, 23:38
Megtehetné,
-ha a maga ura lenne-,
talán meg is tenné,
-bár kétlem-,
de a keresztapa ilyesmire nem ad utasítást:
ellenkezik az elveivel.
A tehetőseket kell támogatni,
a szegények le vannak...
...írva...
...rontják a statisztikát.
evacica
Jó, hogy tudom, hogy ez az ő lisztje, legalább nem veszem meg! Persze lehet, hogy közös a liszt Anikó asszonnyal.Arról már hallottam, hogy az általuk forgalmazott lisztből készült kenyér nem éppen a legjobb, de azon a tájon csak azt lehet venni a boltba.
Lepényleső
Polihisztor. Egyszer,csak egyszer mutatná be a többivel együtt,a segédeszköz nélküli repülést,
hinnék nekik.
bakegya
@m.macskosz: @Jozefina: eszébe se jut -a hasznon osztozni köteles a teknőssel-rühellke és az összes többi miből riszálna saját lábon állva ha a magyarok kenyere sülne ki belőle és nem csakkk az övék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.