Az Értékek Karitatív Egyesület elnöke, és volt férje a gyanú szerint a Demján Sándor Alapítványtól kapott támogatásokat osztotta tovább hátrányos helyzetű gyermekeknek, 36 millió forint azonban eltűnt a felvett összegből. A nyomozás most vádemelési javaslattal zárult, döntés még nincs.

Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás abban az ügyben, melynek szereplői a Demján Sándor Alapítványtól rászoruló gyermekek segítésére felvett támogatásból sikkaszthattak 36 millió forintot – értesült a Magyar Nemzet.

Keddi számában a lap felidézi: a nyomozás szerint a bűncselekményt az Értékek Karitatív Egyesület elnöke, B. Edina, valamint volt ügyvéd férje, M. Albert Tamás követte el. Az egyesület a Demján Sándor Alapítványtól kapott támogatásokat osztotta tovább 26 Nyírbátor környéki és 5 partiumi, illetve erdélyi település hátrányos helyzetű gyermekeinek, 36 millió forint azonban eltűnt a felvett összegből – áll a Magyar Nemzet cikkében.

Borsodi-Buss Emese, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség helyettes szóvivője a lap érdeklődésére megerősítette, hogy a nyomozás vádemelési javaslattal zárult, közölte azonban, hogy az ügyben még nem született döntés.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
sejtésem szörnyű... egy igazán jó ügyvédhaver a bíróság előtt kimagyarázza őket, és a bíró vigyázzállásban kér bocsánatot...

például az izsáki rendőrök védője..már azt hittem szentté avattatja a védenceit..mert felkészült, és vágta a szakmáját...
nos ez lesz itt is...pénz nem számít.
kukac50
Magyarországon a sok pénzűeknek megengedett a korrupció a lopás a sikkasztás!
Tarsolyról miért van csönd,hogy mennyi pénz tűnt el a keze között?
Zuschlag folyt a tévében minden csatornán a 70 millió jogtalan kifizetéséről,miközben 50 millió be lett fizetve,akkor a brókerek által eltüntetett milliárdok nem élveznek olyan nyilvánosságot mint a 70 millió,nem volt fontos,hogy nyomozati szakaszban van.
Milliárdokat nyugodtan lehet lopni csalni,csak keveset ne próbáljon senki azért 6,5 év büntetés és teljes vagyonelkobzás jár. Aki már milliárdokat csal el az még a minisztereket is letudja fizetni,azok meg szólnak Poltnak,hogy ezt hagyni kell.
wagabund
@kukac50: 7.22... Jó példát hoztál... ez a cusi amúgy egy túlmozgásos, erősen elkanászodott politikuscsemete volt, aki kezdte magát mindenhatónak képzelni, azzal a pár forinttal a zsebében...
...a nagy dölyfössége lenézővé tette, elkövette azt a politikailag(is) megbocsájthatatlan hibát, hogy zsidózott...
Nos esetében nem is az a pár milliócska számított, hanem ez az utóbbi..erre kapta azt a hat évet, nem az aprópénzre...csak éltek a lehetőséggel, és eltakarították a közélet színpadáról...
...hogy mennyire kezelhetetlen cusi, az a szabadulása utáni megnyílvánulásai is jelzik...

De visszatérve a pénzre...ha a pleb's tudná, hogy némelyik vezetőnek valójában mennyi pénze van innen-onnan, akkor talán más lenne az utcakép...de sejtésü(n)k sincs..
Nem a leggazdagabb százötven emberről beszélek, azok csórók az igazikhoz képest.
hallgatni tudni kell... ...ezt nem tudta cusi...

szerintem.
paolo006
@wagabund: hát én is ezt pofázom mindíg. Az átlag ember el sem tudja képzelni, hogy ezek mennyit lopnak. Ami a médiában látható olvasható, csak a jéghegy csúcsa. Irdatlan mennyiségű lóvét loptak a "rendszerváltás" óta. Némelyek több ezet milliárdos vagyon fölött rendelkeznek. De ez sem elég!!!
hemami
Aki végidolgozza, dolgozta az életét , abból nem lett gazdag, mert igaz az a közmondás, hogx aki dolgozik az nem ér rá pénzt keresni.Az újgazdagok közül csak nagyon kevesen lettek tisztességesen milliomosok, vagy pláne milliárdosok
kukac50
@wagabund: Zuschlag egy kőműves apuka és egy közalkalmazott anyuka kisfia,ma már nyugdíjasok. Egyszerű dolgos családból származik és nem is gazdagok a szülők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.