Legutóbb elbukott a javaslat, mivel az ellenzék – az egyeztetés hiányára hivatkozva – elutasította. De azóta átdolgozták, és kivették belőle a sarkalatosságot igénylő záradékot, és megszavazta a kormánypárt egyszerű többséggel. A törvény elfogadásával több ponton erősödnek az MNB jogosítványai, egybeolvasztják az OBÁ-val a BEVÁ-t, és még több fontos változás is van. A bankok leírhatják a Quaestor-kártalanítási alapba befizetett pénzt a társasági adójukból (tehát végső soron adókedvezményt kapnak érte, azaz mi fizetjük a kártalanítást). (MTI, Parlament)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A fidesz hanyagságát mi fizetjük...sok a gyanús dolog az egész brókerügyben szerintem a fidesz van benne nyakig, de hát a qrbáni maffiából simán kinézem.
Anna Mária
Csak a szokásos módszer.
De hát ha ez kell a magyarnak?
Senara
Lopjál csaljál majd én törvényt hozok ne kelljen visszafizetned . Aki látott már pornót megérti , s...patják a népet
soljanka
@Hellcat: Ha nem lennének benne, akkor már március óta gyorsítottban elítélték volna az egész bagázst.
A Tarsoly házaspárt még hűsöltetik egy ideig, aztán a hallgatásért cserébe, bűncselekmény hiányában, vagy valami indokkal kis pénzbüntire kárhoztatva kiengedik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.