Ismét komoly technikai hiba lépett fel az RTL Klubnál. Pár hete a csatorna híradóját szakította meg valamilyen probléma, aminek a javítása alatt a Gálvölgyi-show egyik régebbi adását játszották le. Tegnap este viszont a hírműsor után félpercre elsötétült az RTL Klub, csak a logójukat lehetett látni a képernyőn és még egy hanghiba is adásba került- vette észre az Origo.

Az újság megkereste a csatornát, akik elmondták, nem a Híradó stúdiójában volt a gond, hanem a nagy adásvezérlőben. Egy ilyen félperces elsötétedés főműsoridőben akár 1 millió forintos bevétel kiesést is okozhat a kereskedelmi tévének.

Az Origo egyébként még azon is élcelődött, hogy az RTL Klub "új politikust fedezett fel", mivel a tegnapi híradóban elírták Tarlós István főpolgármester nevét. Ez a lap szerint azt jelzi, hogy a csatorna "nem minden munkatársa figyelmes és alapos".

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Jön a ,,válaszcsapás,, a fütyisztől...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@mariaberta: @Abzug62: Ha valaki akkor az rtl jól utánajár a hiba okának, mert drága a műsorkiesés nekik.
Desischado
Két hiba gyors egymásutánban, ez már nem lehet véletlen. A technika ördöge vajon kinek a szolgálatában tevékenykedik?
papa.49
@Desischado: nem kell kettőt találgatni, egyből is meg lehet mondani, a kontár elkurmánynak!!!
human
@Desischado: Én nem gondolnék szabotázsra egyből. Lehet ez egy munkatárs figyelmetlensége vagy egy eszköz kezdett el rosszalkodni. Van ilyen. De ha mégis szabotázs, arról biztos hallani fogunk az rtl híradójában.
mariaberta
@szandokan: @human: Akik ezt az véletlenül, másodszori összeomlást okozzák nagyon jól tudják, ezért csak az a csatorna "omlik össze" amelyik kritikus hangot üt meg.
Ez a kormány mindenre képes, ha úgy érzik, valamelyik csatorna nem az ő szájuk íze szerint fütyül.
vitamin51
Technikai hiba ugyan mióta baki? Nem értem miért kell ebből ekkora ügyet csinálni, sokan talán észre sem vették, nem órákról volt szó, az elírás, nyögvenyelős beszélgetés pedig, minden egyes csatornára jellemző, sőt a TV2 híradósai ebben viszik a prímet! Az állami adókról nem beszélek, mert azokat már régóta nem nézem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.