106 embert zsúfolt egy kisteherautóba egy embercsempész, az afgán, szír és iráni állampolgárok majdnem megfulladtak a sofőr által Mórahalmon hagyott járműben – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

Szenti Szabolcs közölte, a járműbe zsúfolt emberek közül többen fuldokolni kezdtek, ezért a többiek hangosan dörömböltek és ki akartak jutni a raktérből. A sofőr ettől vélhetően megijedt és pénteken hajnalban a teherautót Mórahalmon, az István király úton hátrahagyva elmenekült.

A határsértők végül ki tudták feszíteni az ajtót. A kiérkező rendőrök 106 embert fogtak el, köztük nőket és gyermekeket. Elmondásuk szerint fejenként 1500 eurót kért tőlük az embercsempész azért, hogy Ausztriába vigye őket – ismertette a részleteket az őrnagy.

A rendőrség embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az elfogottak ellen idegenrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Így szeretlek benneteket magyarok!
Szerencsétlenek megtettek 5 000 - 5 500 km-t, aztán a magyarok kifosztják (49 millió forint/10-15 km-ért!), a magyar állam terroristaként kezeli őket.
Jó hírünk kering az egész világon!
justhpeter
Ha ezek a migránsok terroristák, akkor a magyar embercsempész micsoda ? Mondjuk a magyar kormány szerint ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.