Folyamatos és megfelelő az elfogott határsértők ellátása – tájékoztatta közleményében szombaton a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

A röszkei idegenrendészeti előállítóban szombaton 9 ezer zsemle, 150 kilogramm pulykamell felvágott, 15 kilogramm margarin, 200 kilogramm tartós kenyér, 600 konzerv, valamint 6 ezer palack félliteres ásványvíz áll rendelkezésre az előállítottak élelmezésére. A kisgyermekek számára a megfelelő mennyiségben biztosított a bébiétel, valamint a tej is.

"Egyes média-tartalomszolgáltatók riportnak feltüntetett híreszteléseivel ellentétben az illegális bevándorlók ellátása folyamatos és megfelelő, nincs fogytán sem az élelmiszer, sem a víz a röszkei idegenrendészeti előállítóban. Az ezzel ellentétes közléseket a rendőrség szándékos hangulatkeltésnek tekinti" – áll a közleményben.

A megfelelő mennyiségű és minőségű élelmezési és egészségügyi ellátásban fennakadás nem volt, nincs, és nem is lesz – tudatta a rendőrség.

Pénteken 1087 határsértőt – köztük 159 gyermeket – tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
@ezzredesc: - és a jobbos "gennyládák" miben lelik örömüket?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
glorianna
"megfelelő az elfogott határsértők ellátása"
Már csak az a kérdés, hogy kinek felel meg az a megfelelő ellátás?
keresztapa
@glorianna: Azt kellene már figyelned, hogy kik azok liberális személyek akiknek nem felel meg az ellátás, azok akik éttermi kiszolgálást várnak el, mert ők ahhoz szoktak.
Mézike
@keresztapa: Jó kérdés! :-)
Mire való a határ? Hát izé talán arra találták fel, hogy a nem idevaló egyedek határon kívűl maradjanak...
keresztapa
@Mézike: Megint telitalálat, ezek szerint csak te tudsz következtetéseket levonni, Erről mért nem tud a segítő liberális mosott fejű maffia?
Mézike
@keresztapa: Nem tudom...:-)
A liberalizmusnak van határa. Legtöbbször azok a nagy liberálisok akik nem láttak, nem éltek együtt cigányokkal. Nem láttak nem ismernek "menekülteket".
Rögtön meg változna a véleményük ha nekik káruk lenne miattuk.
De addig lehet ócsárolni bárkit aki netalán ki meri jelenteni, nem jó ez nekünk.
Vannak a háttérben suttogások, nem a menekülteken van itt a lényeg.
Csak halkan kérdezem meg miért jó az uniónak ha itt vannak nálunk. Inkább küldik a pénzt az eltartásukra.
Azt is csak halkan kérdezem meg. Miért nem szólal fel az unió azokért az emberekért akik minimál bérből, illetve közmunkás bérből nem tudnak megélni?
Ja! Talán azért mert azok magyarok... , illetve mi .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.