Minden követelményt teljesített az ELTE-n, mégsem kaphatja meg doktori címét Kende Judit pszichológus. Az ok: nem volt hajlandó letenni az alaptörvényt is tartalmazó doktori esküt – derült ki az RTL Klub híradójából.

Kende azt mesélte, az avatást megelőzően tudta meg, hogy mire kéne felesküdnie, ám mivel az alaptörvény több passzusával sem ért egyet, ezért ezt nem tette meg. A pszichológus többek közt azt sérelmezi, hogy a törvények sértik a hajléktalanok, illetve az azonos nemű párkapcsolatban élők jogait.

Korábban az ellenzéki pártok közül a DK és az Együtt is trükközött a képviselői esküvel, hiszen ha nem tették volna le, nem ülhettek volna be a parlamentbe.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ez egy politika által generált mocskos eljárás. Kende Judit fogadja őszinte nagyrabecsülésemet ! .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
@Abzug62: Ez a megnyilvánulás tisztán a meglévő és elfogadott törvény elleni fellépés! Ezt nem tolerálják sehol a világon! Nem is lesz doktor a pszichológusból. Írtam már, holnap lopni megy, mert nem ért egyet a Btk.-val? Ennek a nőnek komoly problémái vannak az értelemmel!
Abzug62
@Csizmás Kond: Nem fogok igyekezni különösebben. Ha marhaságokat akarok olvasni, felmegyek vmi magapárti oldalra. Viszont nem vagyok mazochista, így nem teszem.
Abzug62
@Freewolf: Attól, hogy maga szerint valamit nem tolerálnak, az attól még messze nem igaz! Az, hogy a maga haverjai vmit elfogadtak az nem jelent társadalmi szintű elfogadást! A hölgy tisztában van azzal, hogy nem lesz doktor, ettől én még jobban tisztelem! Annak idején a maga vmelyik elvtársa Gyurcsánnyal nem akart kezet fogni valamilyen kitüntetés átvételekor! A kitüntetést átvette, kezet nem fogott! Na, az ő tettét akkor tudtam volna valamilyen szinten elfogadni, ha a kitüntetést sem veszi át. Ennyi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.