Évek óta hallani Nyíri-Kovács Patrícia történetéről a magyar sajtóban. Eszerint a nőt bántalmazta japán származású férje, majd Bora Borára csalta közös kisfiúkkal együtt, ahonnan Nyíri-Kovács nem tud hazatérni Magyarországra, mert ahhoz, gyermeke vele tartson, az édesapa beleegyezése is kell. A Mandiner viszont azt állította nemrég, hogy utánajárt a történetnek és az egész sztori valójában egy elfajult válásból nőtte ki magát. Az RTL Klubon szembesítették Nyíri-Kovácsot Stumpf Andrással, a Bora Bora-ügyet megkérdőjelező újságíróval.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pistapapa
@verum: Az "anyuka" állásinterjúra megy az USA-ba. A gyerek nélkül akar ott dolgozni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@kiring: Az anya és Nyíri Iván verziója, amit évek óta nyomnak, hogy az anya rabságban van. Nyilván ennek a hamis voltát emelte ki Stumpf és jelezte, hogy az apa ugyanebben a helyzetben van, ő sem hagyhatja el Bora Borát gyerekestül az anya beleegyezése nélkül (Ebből mégsem nem csinál ügyet, nem kajabálja tele nehéz sorsa miatt a nagyvilágot, nem mondja el mindennek a gyereke anyját.)
Nem húz itt senki semmit, a bíróság nagyon hamar döntött a gyerek vonatkozásában, mégpedig nagyon jól: egyik szülőt sem szakította el a gyerektől és a gyereket sem egyik szülőtől - a gyerek jogait a szüleire tartotta szem előtt.

Sajnos az nem megy, hogy egy anya, aki nincs megelégedve a bíróság döntésével, hazugságokkal árasztja el a médiát a nevelőapja hathatós segítségével. Stumpf jól dolgozott, hogy erről a manipulációs kísérletről, aminek sajnos Magyarországon nagyon sokan beugrottak, lerántotta a leplet.
kiring
@ Anna Mária: Persze, az ember részrehajló - én is. Én csak azt érzem, nem szeretném, ha kedvem ellenére kellene ott lennem valahol. De hát a körülmények tényleg sokszor diktálják a tempót akaratunk ellenére is.
Anna Mária
@kiring: A lényeg, hogy a bíró nem részrehajló.
Igen, biztos kellemetlen, bár fene tudja, ha arról van szó, hogy az embernek a gyereke miatt minden második héten valahol egy fix helyen kell lennie, szerintem nem nagy szám.
Kismillió férfi él úgy, hogy a gyereke miatt, aki az anyánál él, az anya lakhelye közelében marad és sok mindenről lemond azért, hogy a gyereket láthassa, sőt, ha az anya lakóhelyet változtat, akkor az elvált apa követi, felforgatva az addigi életét, munkáját csak azért, hogy továbbra is részt vehessen a gyerek nevelésében. Valamit valamiért.
prime777
Valaki megtudja mondani,hogy a nő miből él?
Bora Borán az élet nem lehet olcsó,meg ahogy hallottuk volt ő Új-Zélandon,Ausztráliában és az USA-ban is közben.
Miből?
Anna Mária
@prime777: Arról sosem szólt a fáma, hogy a nőnek lenne saját jövedelme, mindig csak arról panaszkodott, hogy a férfi elszámoltatja és ellenőrzi a kiadásait.
Nyilván a gyerek apja tartja el.
kiring
@Anna Mária - Igazad van, nem gondoltam bele, hogy több szempontból is meg kell nézni a dolgot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.