Mától újra szabad plakátolni, hirdetéseket elhelyezni az utak mentén villany- és telefonpóznákon: hétfõn megjelent, keddtõl hatályos az ezt engedélyezõ törvénymódosítás, a lex Garancsi. A most kihirdetett jogszabály-módosítás onnan kapta a nevét, a lex Garancsit, hogy "a három éve kormányzati döntéssel bevezetett tiltással ellehetetlenített médiacég időközben gazdát cserélt, és már részben a kormányfővel jóban lévő Garancsi István érdekeltsége. Veszélyes volt, de már elmúlt A Magyar Közlönyben kihirdetett változtatás előzménye, hogy a kormánypártban úgy találták, ma már nem veszélyesek annyira a közlekedőkre az utak mentén elhelyezett plakátok és reklámtáblák, melyeket a villany- és telefonpóznákra függesztettek. A leginkább a városokban, belterületen sűrűn elhelyezett ilyen reklámhordozók közlekedésre gyakorolt hatása - nevezetesen, hogy elvonják-e a sofőrök figyelmét a vezetéstől - egészen addig nem érdekelte a politikát, míg az ebben a hirdetési...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
ZEMBEREK,MAGYAROK !!!2016-ban már TÖRVÉNYESEN MŰKÖDHETNEK A ZORBÁNTEKNŐS BANDA STRÓMANJAI-egyenesen a GARANCSI-MÉSZÁROS STB,STB BANKSZÁMLÁIRA UTALJÁTOK AZ ADÓGARASAITOK-jobbanban jártok ha nem ellenkeztek-mert a zorbánTEK-kel gyűlik meg a bajotok!!!
Toby
Csak a szokásos patkányhúzás és még meg vannak sértődbe, ha néhány frusztrált, ólommal súlyozná ki a főgenyó buta fejét !
Eriksson
Szóval ezért borogatták fel Simicska hirdető oszlopait? Mindjárt gondoltam, hogy valami új érdekeltség van a láthatáron.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.