Nem fér a bőrébe a CÖF, ha a Kétfarkú Kutya Párt sikeres ellenkampányáról van szó. Az álcivilek eddig már kétszer is betámadták a viccpártot, de most ismét nekik mentek.

Íme a közlemény:

Mesterházy összecsomózta a Kutyapárt farkait. Tegnap kiderült, hogy a Kétfarkú Kutyapárt és az Átlátszó blog feltehetőleg hamis adatokat jelentetett meg a kormányellenes plakátkampány adománygyűjtésével kapcsolatban. Ez abból is látszik, hogy bár Mesterházy Attila is adott pénzt a lejárató kampányra, a neve mégsem szerepel a Kutyapárt által közzétett "hivatalos" listán.

Felszólítjuk a Kutyapártot és az Átlátszót, hogy az általuk minden utca sarkon számon kért átláthatóságot mindenek előtt magukon alkalmazzák.

Hozzák nyilvánosságra, hogy valójában kik finanszírozzák a magyar állampolgárokat hergelő kampányukat?

Választ várunk arra is, hogy a teljes költségvetés mekkora részét teszik ki Soros György adományai, aki évek óta pénzeli a sokszor agresszív baloldali csoportokat?

A magyarok nem kérnek többet polgáraik egymásra ugratásából, pláne akkor, ha ezt külföldről is finanszírozzák.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Kicsi bogaram, Csizmadia! Majd, ha a CÖF finanszirozásának átláthatósága is biztositott, vagyis tudjuk az éves költségvetésének bevételi és kiadási oldalát, akkor kérhetsz, de addig csak jelenthetsz!! Arról nem beszélve, hogy a Kétfarku Kutyapárt "akciójához" magánszemélyek adtak a már leadózott jövedelmükből, mig ez nem mondható el a CÖF-ről!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Mikor lesz legközelebb békamenet ? Már hiányolom. Lehet, hogy elfogyott a védenivaló ?
Desischado
Jobban tennék, ha arról röfögnének, hogy őket ki finanszírozza! És nem akarnak "összeugratást"?! Kérdem én, ki kezdte a plakátolást, a gyűlöletkampányt?! Csak nem a fidesz és a kdnp netalántán? kotródjon a pokolba ez a vén nyalonc a cöfös haverjaival együtt! És még ők pofáznak?! Bagoly mondja a verébnek, hogy nagyfejű!
mariaberta
Ha valamiért átkozni lehet Soros Györgyöt, az az, hogy fizette némely volt ifjúnak az oxfordi ösztöndíjat. Ezzel el is intézte Magyarországot. De vajon ő hol él?
mate03
@Desischado:! Ezek a disznók,még mindig röfögnek?Pedig már Viktor is szólt nekik,hogy most,nincs ideje a röfögésnek! Pedig a vezír szava,számukra parancs!
Főlökött
Civil Összefogású Fideszes banda mikor jön már végre elő a farbával, hogy milyen és mennyi - közpénzes támogatásból működnek - böfögik /elnézést !/ mindezen agyamentségeiket, a köz számára ?!
Úgy tűnik, van az a pénz, amiért bevállalják ! Vélelmezem, nem is kicsi...
kukac50
A CÖF fogja be a száját Polt Péter meg nyomoztassa ki milyen pénzből és mennyiből menetel pofázik a cöf.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.