A következő időszakban semmilyen gépjárműbeszerzés nem lesz az államapparátusban a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki tájékoztatása szerint.

Lázár János jelezte, hogy áttekintették a gépjárművek helyzetét és szükségtelennek tartották a 6 milliárd forintos beszerzést.

A tárcavezető a parlament költségvetési bizottságának javaslatára reagálva azt is közölte: az új közbeszerzési törvény az új uniós irányelvek szerint készült, a hazai jogszabálynak szűk a mozgástere, így a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapnak (MTVA) sem lesz lehetősége, hogy november 1-je után kivételes elbánásban részesüljön.

A miniszter arról is beszámolt, hogy a kormány kifejezetten üdvözli a Kúria tényleges életfogytiglanról szóló jogegységi döntését.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@1magyar: Azt tetvesék is jók tudják, hogy a jelenlegi "ellenzék" egy csepp esővizet sem zavar, amúgyis a csürheqrmány hivatalai kimagyarázzák, erre vannak betanítva, ha a vezető maradni szeretne a székében !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@papa.49: Az is beugritt nálam, mi van akkor, ha csak barosmágbül dobták be a hírekbe az utóvásárlásokat, hogy aztán a "jó - és takarékos csávó" szerepében léphessen színpadra ez a mocsok lézer !
1magyar
@Toby: Az ellenzék dolga, hogy figyelje ezeket.
Toby
@1magyar: Azt tetvesék is jók tudják, hogy a jelenlegi "ellenzék" egy csepp esővizet sem zavar, amúgyis a csürheqrmány hivatalai kimagyarázzák, erre vannak betanítva, ha a vezető maradni szeretne a székében !
papa.49
@Toby: Nem lehetetlen ezekről minden aljasságot, minden mocskot nyugodtam lehet feltételezni!!!
m.macskosz
@verum: :)
Én is kitöröltem egy könnycseppet a szemem sarkából...
Na, de ahogy mondani szokás: fácánlézerannyitisérnek
csak akkor hiszek, ha már ló legel a sírján.
Nem kell jelentgetni, fidesz fanok:
ez egy közszájon terjedő népi benyögés!
Még poltpéter is kicsi hozzá, hogy elítéltessen miatta!
(Még papcsákkal és lázárral, az inkorrekt senkikkel együtt sem!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.