Kormánytisztviselőnek vették fel az Emmi egyik háttérintézményéhez azt a volt jogász HÖK-öst, aki azt a gólyatábort szervezte, ahol megerőszakoltak egy lányt – írja az Index.

A lap szerint annak ellenére vették fel 285 ezres fizetésért, hogy az ELTE ÁJK fegyelmi bizottsága a legsúlyosabb büntetéssel, kizárással sújtotta, mert a vizsgálat szerint elhallgatta az általa szervezett táborban elkövetett szexuális erőszakot és nem nyújtott megfelelő segítséget az áldozatnak.

Bubla Áront, aki a Fidesz-KDNP őszi kampányában is részt vett, pár hónappal később a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság alkalmazta személyi asszisztensi munkakörben, határozatlan idejű szerződéssel. Olyan szervezeteknek a fenntartói ők, mint a gyermekotthonok, javítóintézetek, vagy éppen a vakok intézete.

A lap úgy tudja, megkeresésükre az Emmi meglepődött, vizsgálatot indított, majd Balog Zoltán személyesen rúgatta ki Bubla Áront.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Ez igen! ezt így kell csinálni. Ekkora trógert, csak felfele lehet buktatni.Hogy én nem lenék a munkatársa az biztos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@joopapa: A szivemből szóltál! Ez meg várható volt, a kis sunyi féreg fideszes kölyök, és ezzel mindent megmondtam! A mi kutyánk kölyke!
nemjoezigy
@Anna Mária: "Nyilván hazudott az önéletrajzában."
Itt nem ez a lényeg!
Komoly átvilágításnak kell(lene) történnie ilyen beosztásoknál.
Nyilván itt is megvolt, mert kisemberek csinálják azt, de jött az utasítás valamelyik kdnp-s emberbarát megélhetési politikustól (pl: harach, rétvári, semjén, balog, stb 00-áktól) és beült a féreg a pozícióba.
De mivel kiderült, ezért jót tettek a tahók és leváltották.
Nem merném tűzbe tenni a kezem, hogy ez a féreg nem kerül még nagy pénzes helyre.
Másik
Én sem tudom név szerint felsorolni az érintett szereplőket, a beadott anyagában, meg nyilván nem szerepeltette ezt a "kis botlását".

Ha lenne 3/3 talán ott nyilvántartásban szerepelne nem csak ő, mindenki más is. :(

A pozitív lényeg, nem takargatták, magyarázkodtak miért kell ő oda, hanem kirúgták.

A másik mellékszál az, hogy sajnos a politikai karrierek mindig ezen az ifjúsági vonalon indultak. KISZ vezetők helyett, most HÖK vezetők lépnek egyre feljebb a létrán.
Már az a tény, hogy olyan emberek a HÖK vezetők, akik esetleg már rég elvégezték az egyetemet kétségessé teszi, hogy valóban a diákokat képviselik. Nem ismerik a problémáikat, hiszen nincsenek velük nap, mint nap.
Na ez is ismerős nem? A parlamenti képviselők is igen csak távol tartják magukat a képviseltjeiktől.
Anna Mária
@nemjoezigy: Igazad van, most véletlenül kiderült, ki is ez a pasas.
De bekúszik ez még valami más szaftos kis poziba.
Remélem, valaki figyeli.
papa.49
A ,,tetű emberminiszter,, felveszi a másik tetűt a gyermekvédelemhez, ennek a palinak csak a káposzták, és a karfiolok között szabadna tevékenykednie!!!
kkalman
Balog majd ezután egy pedofilt nevez ki gyermekvédelmisnek. Elvégre ő jobban ismeri a gyerekeket, mint az aki csak részese volt egy nemi erőszaknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.