Pénteken elhagyta az intenzív osztályt, és átkerült a Honvédkórház traumatológiai osztályára Rékasi Károly – tudta meg a Blikk.

Állapota azonban állítólag nem javult látványosan. Hiába van tudatánál, az erős hatású fájdalomcsillapítók miatt a beszéde még mindig nem tiszta, kommunikálni egyelőre nem lehet vele.

A család és a kórház dolgozói hivatalos formában továbbra sem ad tájékoztatást Rékasi Károly állapotáról. A Honvédkórház szigorúan ellenőrzi, hogy kik látogathatják meg. Még a hozzátartozóknak is jelszóval kell igazolniuk jogosultságukat, ha a színész hogyléte felől szeretnének érdeklődni.

Amint teljesen tudatánál lesz, Rékasi Károlynak vallomást kell majd tennie, bár fejsérülése miatt könnyen elképzelhető, hogy semmire nem fog emlékezni a történtekből. Így a rendőrségnek még nehezebb lesz tisztáznia, hogy ki hibázott a balesetnél. 

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Nem nagyon nehéz ezt tisztázni. Csupán az irányokat kell megismerni, mert a kereszteződésben stoptábla van. Ott pedig meg kell állni. A járművek sérüléseiből pedig valaki ezt nem tett meg.
wagabund
előbb Rékasi gyógyuljon meg, aztán ráérnek tisztázni..

hajrá Rékasi!
Desischado
@wagabund: Egyetértek veled. Mindenekelőtt a gyógyulása a legfontosabb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.