A nemzeti nagytőke: SIMICSKA LAJOS, CSÁNYI SÁNDOR, HERNÁDI ZSOLT, DEMJÁN SÁNDOR és JÁRAI ZSIGMOND cégei másfél milliárdot buktak a nemzet csődörén. Az Overdose nevű angol telivér és fő tulajdonosa, az előzetes letartóztatásban ülő szlovák állampolgárságú Mikóczy Zoltán, továbbá a magyar nagytőke emblematikus figurái, akik másfél milliárdot toltak a lóba, illetve a lovat birtokló Kft-be, fejenként 10 százalékos részesedésért a világot látott lótetemben, nevezetesen: SIMICSKA LAJOS, CSÁNYI SÁNDOR, HERNÁDI ZSOLT, DEMJÁN SÁNDOR és JÁRAI ZSIGMOND – igaz különböző okból -, a természetes és elvárható kegyelet minimumát sem tanúsítva, látványosan távol maradtak Overodse temetésétől.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Már csak az a kérdés kinek volt útjában a szerencsétlen ló, mert mióta azt a kurva kockacukrot megette a hazugovics kezéből versenyt nem nyert, állandóan beteg volt, most meg kimúlt...
A Dózinak a hazugovics kimondottan ,,ROSSZ LÓ VOLT,,!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.