Meglepő kommentet írt dr. Sütő László, a DK Baranya megyei közgyűlésének tagja, aki a párt megyei listájának éléről szerezte mandátumát.

Berkecz Balázs, az Együtt elnökségi tagja két napja posztolt arról, hogy pártja kiáll amellett, hogy minden embert egyenlő jogok és egyenlő szabadság illet meg, hozzátéve, hogy alapvetően a Budapest Pride is erről szól, Sütő doktor ezt nem tudta szó nélkül hagyni

Betegnek tartja a homoszexuálisokat a DK orvos végzettségű képviselője

Sütő, aki ráadásul orvosként végzett, arról értekezett, hogy a homoszexualitás betegség és „utódnemzésre képtelen párkapcsolat normális országban nem lehet családmodell”. 

Majd rátért a homofóbok kedvenc témájára, a „szőrös, fekáliás végbélnyílásra”. A képviselőről helyesírása is sokat elárul, nevezetesen, hogy minden mondat végére két felkiáltójelet tesz, de ezt még megelőzi egy szóköz is.

Betegnek tartja a homoszexuálisokat a DK orvos végzettségű képviselője

Berkecz reagálásában jelezte: szerinte álszent a DK politikája, hogy vitázni sem hajlandó a Jobbikkal, miközben több általuk támogatott politikusról is kiderült, hogy xenofób és homofób nézeteket vall. Hozzátette: Sütő doktor logikája alapján az is elítélendő, ha egy férfi és egy nő úgy él házasságban, hogy egészségügyi probléma miatt nem lehet gyermeke.

Az Együtt képviselője azt írta: kíváncsian várja, hogy a DK vezetése reagál-e Sütő homofób kreténségére. A képviselő egyébként kisgazda megyei elnökből vált gyurcsányistává.

325 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
@csa-csa: Mert a "véleményvezér" férfiak a "szőrős, fekáliás" női végbélnyílásokból kettőt is szívesen elképzelnek. :)

Egyébként kérdezném a "doktor úrtól": az is betegség, ha egy heteroszexuális kapcsolatban anális együttlétre "vetemednek"?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Knapp75
@keresztapa: Igen, fura, hogy valakinek egy olasz családok emlegetéséről, a keresztapa névről és Marlon Brandoról, aki éppen Don Corleonét játssza pont a maffia jut eszébe. :)
Hát én ilyen fura vagyok...

Egyébként akkor olasz-magyar kettős állampolgár vagy?
keresztapa
,,Igen, hallottam az olasz maffia családokról. Azt nem állíthatom, hogy a családszeretet az első, ami eszembe jut róluk, kedves Don Corleone." utalással az esküvőre voltam a Férfi és nő házasság kötésére, az olasz családok család, gyerek szeretetére, sajnálatos, hogy neked a következtetés mint mindég most is félre sikerült, a kis i betű kötötte le figyelmedet ami mellékes a lényeghez képest. Igaz te az egyneműek egyenlő jogaiért a házasságban, harcolsz a kisebbséggel együtt, a keresztény többség ellen ferde hajlamúaknál ez így van rendjén! Jogegyenlőség minden házasságban biztosított, a férfi és nő házasságában, de a rendellenesség nem lehet egyenlő jogú a rendessel, remélem ezt sem fogod fel mint a többit. Vonulásod most már véget ér, vagy még kihasználod a nyilvános választási lehetőséget, válogathatsz sokan vannak
köbjani
A főpolgármester a Pride kapcsán mondandóját így kezdte: „Én nem akarom ezeket az embereket elítélni.” Majd szigorúan magánvéleményként hozzáfűzte, hogy „ez az egész jelenség számomra nem természetes és számomra visszataszító”.
Anna Mária
@köbjani: Ide is nyalt, oda is nyalt.
Ide is köpött, oda is köpött.
Fideszes.
köbjani
@Anna Mária: Azért nem árt gondolkozni mikor megnyilvánulsz.
köbjani
Kicsit elgondolkodhatna ám az ellenzék is... Mintha csak egy műbalhéről volna szó, amivel ezer más fontosabb dologról el lehet terelni a figyelmet. Nagyjából úgy, mintha ezt mondanánk: IGAZ, HOGY NINCS MIT ENNÜNK, IGAZ, HOGY A GYEREKEINK ÉHEZNEK, DE LEGALÁBB A MELEGEK HÁZASODHASSANAK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.