A politika, a szex, és a foci a magyar macsóvilág három erős bástyája, mondta az Origónak adott interjúban Török Gábor. A politikai elemző, aki amellett, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem Politikatudományi Intézetének docense, az MLSZ Női Bizottságának is az elnöke. A politológussal beszélgetve a női focitól a magyar válogatott Eb-selejtezős esélyein, a migráció és a sport kapcsolatán keresztül egészen a magyar-szerb határra tervezett kerítésig jutottunk. Szerinte a határzár még vissza is üthet a kormányra. - A női labdarúgás nem érdekli a magyarokat, de a népszerűsége már növekszik. - Csányi Sándorral sokat beszélgetett a fociról is, így került az MLSZ-hez. - Dárdai Pál válogatottjának a játékán már látja a koncepciót. - A sportban nincs az a társadalmi elutasítottság, ami a plakátokon megjelenik. - Mario Balotelli jó példa. - A menekültkérdés nem olyan, mint az árvíz. - Kérdéses, hogy a kormánynak mi a valódi célja a határzárral.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
"- Kérdéses, hogy a kormánynak mi a valódi célja a határzárral." Török Úr, hát nem nézi az új csatornakiosztás elején található TV csatornákat? A vezetőink nem akarnak osztozni a megteremtett egymilla új munkahelyen, meg a gazdasági sikereink gyümölcsén a kerítésmászókkal, és kerítésszaggatókkal! Világos beszéd, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.