Adnának is Andy Vajnának és Szima Gábornak a szerencsejáték-törvény tervezett módosításai, de el is vennének tőlük. Az eddig is valószínű volt, hogy online kaszinókoncessziót is csak Vajna Las Vegas Casino és Szima Aranybónusz 2000 nevű cégei kaphatnak, mert csak nekik van rendes kaszinókoncessziójuk is. A szerencsejáték-törvény erről szóló módosító indítványához azonban pontosító módosításokat fűzött az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága. Az egyik ilyen javaslat, hogy nem kellene koncessziós díjat fizetni az államnak az online-kaszinók után, így Szima és Vajna pluszteher nélkül oszthatja fel egymás közt a piacot, ráadásul ezzel bevételtől is esik el a költségvetés. A másik módosítás viszont szétválasztja az online sportfogadást és az online szerencsejátékot, és előbbit meghagyná a Szerencsejáték Zrt. kizárólagos jogának. Ez azért lehet fájdalmas az onlinekaszinó-tulajdonosoknak, mert a netes sportfogadásban rengeteg pénz van. Szakemberek szerint 80-20 százalék az...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"Hogy a módosítások ismeretében tervez-e online kaszinót indítani, azt Szima Gábor még nem tudta megmondani a Magyar Nemzet kérdéseire, Andy Vajna pedig nem is kívánt reagálni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.