Megtámadtak egy rendőrt egy ajkai benzinkúton hétfőn – közölte a Veszprém Megyei Főügyészség sajtószóvivője az MTI-vel. 

Gulyás Ildikó elmondta, a támadót elfogták, a történtekről részleteket keddre ígért.

A bántalmazott 30 éves ajkai főtörzsőrmester, körzeti megbízott, életveszélyes sérüléseket szenvedett – tájékoztatta Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-t.

Az Omegahirek.hu értesülései szerint az ámokfutó minden előjel nélkül rontott a rendőrre, akit eszméletlenre vert. A támadót csak hat rendőr tudta leteperni.

Megtámadtak egy rendőrt Ajkán, életveszélyes sérüléseket szenvedett

Fotó: Bak Zsolt / omegahirek.hu

A támadó egy nagy darab férfi volt, akit öt autóval vettek körbe, ezután még újabb két rendőrautó érkezett a helyszínre. 

A beszámolók szerint a járőr épp tankolt, amikor a fiatal férfi nekiesett, aki a gyanú szerint drog hatása alatt állt. Állítólag a rendőrautót is el akarta kötni, mielőtt ájultra verte a rendőrt.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szettevette
@magyarbakancs: lehet, hogy elkerülte a figyelmedet, hogy minden előzmény nélkül rátámadt. Ha neked a fejedet minden előzmény nélkül az autóhoz csapják, akkor Te is csak csillagokat látsz, vagy éppen az eszméletedet veszíted... mint ahogy azzal a szegény rendőrrel történt. Amúgy meg az is jelez valamit, hogy 6-an teperték le. Előtte börtönben volt, tehát volt ideje kigyúrnia magát. Én ebből csak egyetlen következtetést vontam le, nem gyúrni engedném a börtönben az embereket, hanem nagyon keményen megdolgoztatnám őket.
magyarbakancs
@szettevette: Amennyiben jól tudom a rendőr úr előtte egy másik kocsiból már kiszállított a verekedőt a benzin kúton.
És volt köztük verbális kontaktus.
Amennyiben ez a rendőr úr a verbális kontaktus közben nem vette észre,hogy a agresszor különösen viselkedik ez probléma.
Rendőr úr ,uraknak meg kötelező önvédelmet tanulni.
Ketten kell ,hogy járőrőzének mivel egy rendőr ha nincs rászerelve web kamera nem tudja bizonyítani az intézkedés jogosságát.
Hozzá teszem sajnálom a rendőrt nagyon.
Hibázott ö is és a kapitánya is.Nincs megfelelő kényszerítő eszköz a rendőrök kezében úgy mint sokkoló vagy lófegyver használata.
Az USA-ban ezt lerendezték volna örökre az biztos.

Frekventált területre ahol sok ember van főleg strand környékén gondolom állandó rendőri felügyelet kellene.
A másik a rendőrök ezt az egyént már ismerték és gondolom tudták,hogy milyen szociopata a viselkedése nem?.
Leveled tartalmával egyet értek és köszönöm a figyelmeztetésed.
Hellcat
@szandokan: Elkanyarodtunk a bevándorlók felé. Úgyhogy itt abba is hagyhatjuk. A fidesz semmiért nem vállal felelősséget mindig másra mutogatnak...úgyhogy ennyi erővel én is hibáztathatom mindenért a fideszt nem? Pintér két hét alatt rendet ígért...azóta még bankot is robbantottak bakker...Ígérni könnyű...
Bedécs LÁszló
@Hellcat: ::az kötözni való bolond aki elhitte neki,hogy két hét alatt rend lesz.Csak az nem világos,hogy ki a nagyobb bolond,aki mondta,vagy aki elhitte.
Hellcat
@Bedécs LÁszló: Aki elhitte...aki mondta az teljes tudatában volt annak, hogy hazudik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.