Szereted a virágokat, imádsz a kertben tenni-venni? Akkor jó hírünk van! A kertészkedés legalább olyan egészséges, mint a sportolás. Valóban megnöveli az élettartamot, ha időnként virágokat ültetünk, fűszernövényt termesztünk vagy egy kicsit kigazoljuk a kertet?

Feltöltő: PG1974
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@Hellcat: Főleg a szőlő lé fogyasztás a vörös miatt. :)))
JAJMÁR
Azt hittem, hogy nem a mozgásra, hanem a mozgás eredményére hegyezik ezt ki. Jó érzés, hogy az elvetett kis magból a gondoskodás mit eredményez, de azért az infarktus kerülgetett a múltkor, amikor észrevettem, hogy a féltve őrzött és már egész nagy articsókát lehúzta egy spanyol csiga!
Gemüs52
A hosszú élet titka ? Dohány,alkohol ,szex ! Vagy nem !?
magyarbakancs
"A kertészkedés legalább olyan egészséges, mint a sportolás. Valóban megnöveli az élettartamot, ha időnként virágokat ültetünk, fűszernövényt termesztünk vagy egy kicsit kigazoljuk a kertet?"
Nekem két kertem van de semmi egészséget nem érzek csak a sok gondot.
Ott rohadjon meg.
Gazolás ,permetezés
szaboria1
@Január: Ez így igaz mert ha elfáradok akkor abba hagyom és később folytatom.
Január
@JAJMÁR: A mezőgazdaság már csak ilyen, mi vetünk és egyáltalán aratunk-e, ez a nagy kérdés.
@magyarbakancs: Néha mi is így vagyunk a kerttel. Valami van azért a génjeinkben, mert ugyanakkor ragaszkodunk is hozzá, mert meggondolnánk, hogy túladjunk rajta, aztán van amikor ez utóbbira sem kedvező a helyzet. Nagyon jól leszoktak az emberek a kétkezi munkáról, hiszen a kertes ház kertje is áll fűből és tujából, azért kapni szeretik a kert gyümölcseit... pedig kertész technikusok, kertész mérnök némelyik kertesház tulajdonos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.