természetesen nem lehet állítani, hogy a publikációs jegyzék hiánya olyan súlyos hiányosság, ami esetleg ismételt védést, címvisszavonást indikálna. Elvégre, az ELTE említett doktori szabályzatának 15.§ -a szerinti a publikációk nyilván megvannak. Alig valószínű ugyanis, hogy egy doktori iskola átlépne ilyen „apróságon”. Azonban jelzi, hogy a nagy nyilvánosság elé vitt politikai akció utóhatásai még a kis vajdarabkák állagmegőrzését is zavarják.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Geyza: Milyen kicsinyes ember vagy te! A számtalan, és égbekiáltó problémák helyett kiválasztasz egy aprót, egy személyt, teljes elánnal támadod, - mivel ő nem tud védekezni, nem is tudja, hogy támadod - és közben jól elbeszélgetsz magaddal. A kutyát se érdekli egyébként a sértettségből fakadó személyeskedésed. Elgondolkodhatnál már.
@GeoCravker: Nem kell válaszolni, csak segíteni akartam a hsz. beírásával.
Geyza
@JAJMÁR: "csak" a TÉNYEK végett: kende judit BETÁMADOTT egy tudományágat, egy intézményt és leszólt minden doktort, mivel üzenetének lényege, az nem becsületes honpolgár, aki az Orbán rezsim alatt doktorit szerez. teljesen nyilvánvaló, h projekciós elhárítás: ha ő nem lehet doktor, mert egy főiskolai szintű tákolmányt beadott disszertációnak, és ezzel lebukott, akkor szerinte mindenki dögöljön meg: dögöljön bele az akadémiai szféra, továbbá mindenki, aki vele szemben doktor. de bizonyára én mint kommentelő rettenetesen kicsinyes vagyok.:-) a szerencse az, h "logikus" vagy és egy viccelődős thread alatt ezt meg kellett jegyezned. :-) nézd, csak, fentebb, rég nem erről volt szó! vajon mi a motivációd/késztetésed? judit miért nem tud védekezni? csak azért kérdezem, mert azután, h bemártotta a fél akadémia szférát, a 168 óra hasábjain belekötött két doktorba (hírhatáros és gépnaris szerzők), érdekes mód, a 444-be nem, pedig miután rájöttek, h hazudik, a belföld rovatból - teljes joggal - átrakták a celeb rovatba, a kurvák közé. na, de ráadásul most az is van, h a 168 óra is kellemetlen helyzetbe került. tehát judit, aki szerinted - rágalmazó magánvéleményed szerint - nem tud védekezni, nap nap után tapos át más embereken. ha te ebben véded, te se lehetsz különb. becseületességet, küzdést és becsületes emberek védelmét kicsinyes nevezni: hm, nem mondom...! büszke lehetsz magadra.
JAJMÁR
@Geyza: 11:38 Hú, vegyél levegőt, mert nem éled túl ezt a "szörnyűséget" :)))
Nyugodtan szerezz diplomát az Orbán szférában, ha akarsz. Nem a Kende Judit rontja le a színvonalat, mert ha figyeltél volna, ő elmondja, hogy ő "megteheti", hogy nem veszi át a diplomáját, de a többség ezt nem engedheti meg magának. Ezt az ügyet te fújod fel, nem tudsz tőle elszakadni úgy látom.
Milyen jogon kurvázol le egy egész csoportot, mit képzelsz te magadról?
Nem kell neked foglalkozni sem a 168 óra, sem a 444 újságok helyzetével, meg tudják ők oldani nélküled is a problémáikat. Nem ismerem a Kende Juditot, de ez a történet engem ennél mélyebben nem érdekel már.
Szánalmas vagy. Nem számít már, hogy kinek van igaza, mert az, aki ilyen belső indulattal fröcsög a másikra, az bemocskolja az igazságát is..
Csak gondoltam, szólok, hátha... ne égesd már magad tovább itt.
@GeoCravker:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.