Ma is azzal a jó érzéssel hajthatom álomra a fejemet, hogy megint hülyének néztek. Nem úgy általában valakik, hanem az ország egyik vezető politikusa. Valaki, aki az én adómból (is) él úri módon, aki - szándékom ellenére - igen magas kormányzati pozícióba került.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Még csak most ?? Én nem bírtam ennyi ideig visszatartani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@bencemacska: Ez sajnos így van.
De egy tolvaj kormányt csak a saját népe tud elzavarni.
Az EU egy kicsit tud segíteni a kormány kiéheztetésében.
Senara
@Anna Mária: Ehh, hogy kire-mire próbálják kenni az EU-s pénzek elapadását, teljesen érdektelen. ...Ellent kell mondanom , szavazóbázisuknak nem mindegy és nekik sem .Rákosi ellenséget mutatott , Kádár szintén és ők is .
bencemacska
A pénzcsap elzáráson kívül is kellenének eszközök arra, hogy a korrupciót megakadályozzák, és az ellopott pénzeket vissza szerezzék!
Anna Mária
@Senara: Nekem mindegy, és sokan másoknak is.
A szavazóik sem fognak örökké minden hazugságot bevenni. Lesz egy pont, ahol nem megy tovább. Az ellenségképet ugyanis nem lehet megenni.
Anna Mária
@bencemacska: Igen, így van.
Sajnos a nyugat-európai EU-tagállamok nem voltak felkészülve arra, hogy mit fognak művelni egyes kelet-európai országok az EU-ban. De ha lassan is, tanulnak és egyre óvatosabbak és egyre körültekintőbbek az információszerzés területén.
Toby
Lézer, az emberiség mutálódott végterméke, egy aljas, mocsok, egy "ennyit is érő" tárgyakupac ! Pont !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.