A kormány áll az élelmiszerláncok által fizetendő felügyeleti díj és a dohánytermékek kereskedelmét terhelő egészségügyi hozzájárulás ügyében indított bizottsági vizsgálat elé – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön.

Lázár János ismertette, hogy az egyik esetben a Spar, a másikban a Philip Morris jelentette fel Magyarországot Brüsszelben, s a kormány kész megvédeni az igazát.

Úgy vélte: a bizottság nyíltan képviseli a két cég érdekeit és a tisztségviselők nyíltan lobbiznak az érdekeikben.

Elzbieta Bienkowska belső piaci EU-biztos korábbi, a patrióta gazdaságpolitikát kifogásoló nyilatkozatára utalva leszögezte: a kormány célja, hogy eddig külföldieknél lévő jogokat igazságosabban és méltányosan visszaszerezze a magyar társadalom számára és azt lehetőség szerint szét is ossza.

Lázár elárulta, kik jelentették fel a magyar kormányt Brüsszelben

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a menekültkérdésről is beszélt. Elmondta: a kormány a büntető törvénykönyv módosítását kezdeményezi annak érdekében, hogy szabálysértés helyett bűncselekménynek minősüljön az illegális bevándorlás. A Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy a jogszabály megváltoztatását kérik ősszel az Országgyűléstől.

Lázár János hangsúlyozta: a legális átlépési pontokon továbbra is nyitva állnak a határok.

A tárcavezető tájékoztatása szerint a déli határon novemberre készül el az ideiglenes határzár, ami négy méter magas lesz.

A miniszter azt is hangoztatta: a kormány minden eszközt igénybe vesz, hogy az illegális bevándorlók "ne szállják meg" Magyarországot. A kormány Szerbiát, Görögországot és Macedóniát is biztonságos országnak tekinti, így vissza fogja ezekbe az országokba toloncolni azokat a bevándorlókat, akiket Németországból vagy Ausztriából küldenek vissza Magyarországra – jelentette ki.

A kormány jövő keddi ülésén áttekinti a terrorizmus balkáni megjelenését is – mondta Lázár János.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Lézerjanika !!! Benned egy-két csodálatos dolog van :

Amikor kérdezel is hazudsz szemrebbenés nélkül !!
Kicsit lebarnultál, igy már közelebb vagy a fajtádhoz
föleg, hogy vesztetted a D.Zs.-át... ( igaz, ennyi
pénzért kapsz helyette másik Q...át ! Hát van ilyen !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
"...eddig külföldieknél lévő jogokat igazságosabban és méltányosan visszaszerezze a magyar társadalom számára és azt lehetőség szerint szét is ossza."

Te Lázár, nem a magyar társadalom érdekel benneteket, hanem e két esetben Orbán seggevége Baldauf CBA Lászlónak, és a vásárhelyi Continentalos Sánta János haverodnak szereztétek a milliárdokat!
Simicska erre annyit mondana, gecik vagytok!

Millió dolláros luxusautóval furikáznak a CBA vezetői?:
propeller.hu/itthon/3029731-millio-dollaros-luxusautoval-furikaznak-cba

Sánta János maga bizonyította be, mekkorát kaszál az új dohánybiznisszel:
444.hu/2015/07/02/santa-janos-maga-bizonyitotta-be-mekkorat-kaszal-az-uj-dohanybiznisszel/

Utolsó két napjára ül össze idén a Parlament, kétszer is Lázár János barátjának kedvére tesznek:
444.hu/2014/12/14/utolso-ket-napjara-ul-ossze-iden-a-parlament-ketszer-is-lazar-janos-baratjanak-kedvere-tesznek/
szaboria1
Lézerke nem igazán tájékozott mert egy magyar EU-s képviselő is tett fel róla kérdést az EU parlamentbe.
Bercifiu
Szerintem Gyurcsány, Bajnai, Vida voltak a tettesek.
Desischado
F Viktor és Toby megfogalmazták, amit én is írtam volna. Minden sorotokkal egyetértek! annyit tennék hozzá, hogy remélem, megérem még azt a napot, amikor ezt a férget a haverjaival vezetőszáron viszik a bíróságra, az ország és az emberek ellen elkövetett bűncselekmények miatt!
colibri
Neki már régen azt kellett volna elárulni, hogy kivel volt és mit csinált a méregdrága utazásain, amire már a bíróság többször is kötelezte! Bezzeg ezekről úgy hallgat, mint az a bizonyos a fűben. Ha egyszer mégis beszélni fog, az is hazugság lesz!
joopapa
A lézer jony azt is elárulhatná, kik lopták meg az emut 25 évben a magyar népet, név szerint! Most is egy éhenkórász volt polginak utalt a neje 5 millió forint végkielégítést! De nővéreknek nem adják meg a túlóra pénzt mert nincs rá pénz! De olyant nem hallottam hogy a politikusnak nem fizetik ki a végkielégítést mert nincs rá pénz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.