Lázár János mai kormányinfós sajtótájékoztatóján rákérdeztek többek közt arra, mit gondol a Kétfarkúak ellenplakát-kampányáról és arról, hogy a Heti Válasz főszerkesztője, Borókai Gábor meglepően kemény hangvételű cikkben kritizálta őt. Lázár Jánost egyik téma sem rendítette meg, szűkszavúan válaszolt – derült ki az Index beszámolójából.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kérdésre, hogy mit szólnak a Kétfarkú Kutya Párt plakátjaihoz, mindössze annyit mondott:

Hajrá!

A Heti Válasz cikkét pedig annyival intézte el, hogy nem olvasta az írást, de nagy tisztelője Borókai Gábornak.

Lázár Jánostól azt is megkérdezték, hogyan áll az a terv, hogy a szolgáltató szektorra – például a fodrászokra, masszőrökre – is kiterjesztenék az online kasszák használatát.

Volt ilyen javaslat, de a miniszterelnök leverte

- közölte válaszában a Miniszterelnökség vezetője. Szavai szerint Orbán Viktor kormányfőnek az az álláspontja, hogy ez nem indokolt és nem életszerű.

Lázár János egy korábbi kérdésre visszautalva arról is beszámolt, hogy a nemzetgazdasági tárca a kormány elé viszi azt a kérdést, hogy a kaszinók hogyan kapcsolhatók be a online ellenőrzési rendszerbe.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Volt ilyen javaslat, de a miniszterelnök leverte...
Ezzel a rövid mondattal beismerte, amit amúgy is tudtunk, hogy orbán hoz minden döntést, szakmai, nem szakmai ügyben övé a döntő szó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Toby: Jóóóóóóóóóó)))))))))))))
Vizual
Ez az ember a cinizmus "non plusz ultrája" ( kicsit fals, de igaz) Tipikusan az az ember aki jól tudja, hogy őt nem lehet kimozdítani, nem érez szégyent, mert ő mindenek felett van, jó bulinak veszi, hogy egyesek erőlködnek. stb. Ő meg jól mulat rajtunk. Nagy Bandó mondta róla...hogy, de olvassátok el. Ugy jött, hogy megjelent a Parlamentben. És csak azt tudtuk róla, hogy van. Hatalmas vagyonnal együtt amit a franc tudja honnan és hogyan szedett össze. Tele falusi kisebbségi érzéssel a Budapestiek íránt. Igaz még nem is tudom, milyen végzettsége van. De simli az biztos. És csak figyelem, hogy mindent és mindenkit mocskol, igaz azt nem bánom ha Orbánt is. Orbán egyik érthetetlen csókosa Pintér, ez a bohóc a másik. Pintér megolajozta a kapcsolatot Orbánnal, ez ...? Nyikhaj senkiházi.
Desischado
Előttem már mindent leírtak. annyit fűznék hozzá, hogy szorosan együttműködő maffia banda ez, és lézer az egyik oszlopos tag benne!
joopapa
Látszik a lézert ezekre a kérdésekre nem készítették fel, érdemben nem reagált a kérdésekre! Ez a foszer se egy észkombájn, ha nem készítik fel a hazugságokra akkor fegyvertelen!
papa.49
@joopapa: Nem fegyvertelen hanem ,,ESZETLEN,,))))))))))
evacica
Lázár nem arról híres, hogy bár milyen gátlásai is lennének, pökhendi és arrogáns aki úgy gondolja, hogy mindent megengedhet magának, mert ő törvény felett áll. Jól képviseli a mai fideszes vezető társaságot, szégyen,hogy Magyarországot ilyen emberek vezetik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.