Jó lenne, ha Orbán Viktor, Balog Zoltán, Zombor Gábor és minden egyes politikából és a mi pénzünkből élő képviselő egyszer szembesülne azzal, hogy mit csinál. Ugyanis itt halálos ítéletek születnek és végre is hajtatnak. Nem egy, nem kettő. Sok.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Én is hasonló cipőben jártam csak nekem az volt a szerencsém, hogy elértem 2008-ban azt a korhatárt amikor már nem lehettem dolgozó. A nevetség az volt 1994 -óta minden kötelező vizsgálat úgy zárult munkát nem vállalhat. 2008-ban már nem lehettem 67%-os csak 56% és szintén szerepel munkát nem vállalhat szöveg a határozat végén. A betegségek felsorolása háromnegyed oldalt tett ki.
Aki kitalálta ezt a rendszert annak azt kívánom legyen rokkant és csak 22800.-ft-ból keljen neki is megélni.
verum
Ebben nem csak a törvényhozók sárosak, de a mengele-lelkületű orvosok is, akik fejet hajtva a rokkantat, a beteget egészségesnek nyilvánítják.
Itt is halál lett kimondva, csak úgy, hogy közben "egészséges" jelzőt használnak.
Kell a pénz -- mindenki tudja, hogy mire és mindenki tudja, hogy milyen áron. :-(
szaboria1
@verum: Sosem felejtem el amikor még Pesten laktunk az egyik vizsgálat után kijött az orvos és azt mondta nyugodtan menjek haza véglegesítene de az akkori törvények miatt 5 évente vizsgálni kell.
Ugyan ezt volt már Kiskunhalason is. Senki nem tudott arról, hogy volt egy rendelet a 67%-os már nem lehet véglegesíteni. Ahhoz 100% kellett volna nyilvánítani, de ugye az már magasabb rokkant nyugdíjjal járt volna. Azt meg már tiltva volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.